Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6688
Назва: Удосконалення механізмів управління конкурентоспроможністю продукції (на матеріалах ТОВ «Чечельницький молокозавод»)
Інші назви: Improvement of the mechanisms of managing the competitiveness of products
Автори: Соболь, Євгеній Миколайович
Sobol, Yevgenij
Ключові слова: конкурентоспроможність;competitiveness;менеджмент;management;виробництво;production;збут;sales;організаційна структура;organizational structures;структура управління;management structure;відділ маркетингу;marketing department;сировина;feedstock supply;якість;quality;цінова стратегія;price strategy;стратегія проникнення;entry strategies;франчайзинг;franchise;точка беззбитковості;break-even point
Дата публікації: 2019
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Соболь Є. М.Удосконалення механізмів управління конкурентоспроможністю продукції (на матеріалах ТОВ «Чечельницький молокозавод»): Кваліфікаційна робота магістра :Спеціальність 076 - підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Є.М. Соболь; керівник Л.М. Сатир. - Біла Церква: БНАУ, 2019. - 108 с.
Короткий огляд (реферат): В магістерській роботі проаналізовано сучасний стан молокопродуктового підкомплексу АПК України, його конкурентний потенціал в умовах поглиблення інтеграції національної економіки в глобальний господарський простір. Досліджено головні фактори, які перешкоджають виходу галузей підкомплексу із затяжної кризи. На прикладі ТОВ «Чечельницький молокозавод» запропоновано конкретні заходи по удосконаленню механізмів управління конкурентоспроможністю молочної продукції вітчизняних товаровиробників на зовнішніх ринках. Обґрунтовано способи вдосконалення механізму управління конкурентоспроможністю продукції ТОВ «Чечельницький молокозавод» на зовнішніх ринках - розроблено пропозиції щодо покращення сировинного забезпечення; запропоновано комплекс заходів по входженню на нові ринки; запропоновано зміни в організаційній та управлінській структурах підприємства відповідно до поставленої задачі.
Опис: The master thesis analyzes the current state of milk product of Ukraine, its competitive potential in deepening the integration of national economies into the global economic space. Do investigate major factors that prevent from entering areas sub complex of protracted crisis. In the example Ltd «Chechelnitsky dairy» suggests concrete measures to improve governance mechanisms of competitiveness of domestic producers of dairy products in foreign markets. The ways of improvement of the mechanism of competitiveness management of production of Chechelnitsky Milk Factory in foreign markets are substantiated - proposals for improvement of raw materials are developed; proposed a set of measures to enter new markets; changes in the organizational and management structures of the enterprise are proposed in accordance with the task. The purpose of this work is to analyze the historical retrospective and the current state of Chechelnitsky Milk Factory, the internal and external marketing environment, and on that basis to determine the ways of improving the efficiency of the enterprise's competitiveness management mechanisms.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6688
УДК: 338.43
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
udoskonalennya.pdf233,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.