Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6688
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСоболь, Євгеній Миколайович-
dc.contributor.authorSobol, Yevgenij-
dc.date.accessioned2021-09-20T10:15:03Z-
dc.date.available2021-09-20T10:15:03Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСоболь Є. М.Удосконалення механізмів управління конкурентоспроможністю продукції (на матеріалах ТОВ «Чечельницький молокозавод»): Кваліфікаційна робота магістра :Спеціальність 076 - підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Є.М. Соболь; керівник Л.М. Сатир. - Біла Церква: БНАУ, 2019. - 108 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6688-
dc.descriptionThe master thesis analyzes the current state of milk product of Ukraine, its competitive potential in deepening the integration of national economies into the global economic space. Do investigate major factors that prevent from entering areas sub complex of protracted crisis. In the example Ltd «Chechelnitsky dairy» suggests concrete measures to improve governance mechanisms of competitiveness of domestic producers of dairy products in foreign markets. The ways of improvement of the mechanism of competitiveness management of production of Chechelnitsky Milk Factory in foreign markets are substantiated - proposals for improvement of raw materials are developed; proposed a set of measures to enter new markets; changes in the organizational and management structures of the enterprise are proposed in accordance with the task. The purpose of this work is to analyze the historical retrospective and the current state of Chechelnitsky Milk Factory, the internal and external marketing environment, and on that basis to determine the ways of improving the efficiency of the enterprise's competitiveness management mechanisms.uk_UA
dc.description.abstractВ магістерській роботі проаналізовано сучасний стан молокопродуктового підкомплексу АПК України, його конкурентний потенціал в умовах поглиблення інтеграції національної економіки в глобальний господарський простір. Досліджено головні фактори, які перешкоджають виходу галузей підкомплексу із затяжної кризи. На прикладі ТОВ «Чечельницький молокозавод» запропоновано конкретні заходи по удосконаленню механізмів управління конкурентоспроможністю молочної продукції вітчизняних товаровиробників на зовнішніх ринках. Обґрунтовано способи вдосконалення механізму управління конкурентоспроможністю продукції ТОВ «Чечельницький молокозавод» на зовнішніх ринках - розроблено пропозиції щодо покращення сировинного забезпечення; запропоновано комплекс заходів по входженню на нові ринки; запропоновано зміни в організаційній та управлінській структурах підприємства відповідно до поставленої задачі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.subjectзбутuk_UA
dc.subjectsalesuk_UA
dc.subjectорганізаційна структураuk_UA
dc.subjectorganizational structuresuk_UA
dc.subjectструктура управлінняuk_UA
dc.subjectmanagement structureuk_UA
dc.subjectвідділ маркетингуuk_UA
dc.subjectmarketing departmentuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectfeedstock supplyuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectцінова стратегіяuk_UA
dc.subjectprice strategyuk_UA
dc.subjectстратегія проникненняuk_UA
dc.subjectentry strategiesuk_UA
dc.subjectфранчайзингuk_UA
dc.subjectfranchiseuk_UA
dc.subjectточка беззбитковостіuk_UA
dc.subjectbreak-even pointuk_UA
dc.titleУдосконалення механізмів управління конкурентоспроможністю продукції (на матеріалах ТОВ «Чечельницький молокозавод»)uk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the mechanisms of managing the competitiveness of productsuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc338.43uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
udoskonalennya.pdf233,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.