Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6848
Назва: Аналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської області
Інші назви: Analysis and improvement of sour milk product technology of TM "Agusha" of Kyiv region
Автори: Фелоненко, Павло Олегович
Felonenko, Pavlo
Ключові слова: йогурт;технологія;технологічний процес;сировина;імунний сироп;дитяче харчування;yogurt;technology;technological process;raw materials;immune syrup;baby food
Дата публікації: 2020
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Фелоненко П. О. Аналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 -харчові технології / П. О. Фелоненко; керівник Г. В. Мерзлова .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 50 с.
Короткий огляд (реферат): Враховуючи технологію по виготовлені йогурту з наповнювачем для дитячого харчування, підприємство дотримується відповідних вимог до виробництва, але за результатами наших досліджень, рекомендуємо удосконалену технологію, для застосування в виробництві йогурту для дитячого харчування – імунний сироп, так як він має лікувально-профілактичне спрямування в період карантинних заходів в нашій країні, багатий на біологічно цінні речовини й являється доступним на вітчизняному фармакологічному ринку.
Опис: It is concluded that given the technology for the manufacture of yogurt with a filler for baby food, the company adheres to the relevant requirements for production, but according to our research, we recommend advanced technology for use in the production of yogurt for baby food - immune syrup, as it has therapeutic preventive direction during quarantine measures in our country, rich in biologically valuable substances and is available on the domestic pharmacological market.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6848
УДК: 637.146
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Analiz_udosk_kyslom.pdf293,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.