Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6014
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мігель, Єлизавета Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Mihel, Yelyzaveta | - |
dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-22T17:46:30Z | - |
dc.date.available | 2021-04-22T17:46:30Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Мігель Є.І. Розроблення технології збагаченого спреду тривалого строку зберігання / Є.І. Мігель, С.А. Наріжний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 15–16 квітня 2021 р. – К.: НУХТ, 2021 .– Ч.1. – С. 325. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6014 | - |
dc.description | Enriched long-term storage spread is a food fat product with a combined fat phase, added nutrients, sterilized and canned for long-term storage in unregulated temperatures, which requires further research and development of regulatory and technical documentation, as well as the introduction of technology into production. to expand the range of sterilized canned milk, relevant in the market of Ukraine and the world. | uk_UA |
dc.description.abstract | Збагачений спред тривалого строку зберігання – це харчовий жировий продукт з комбінованою жировою фазою, доданими корисними нутрієнтами, стерилізований та консервований задля тривалого зберігання в нерегульованих температурних умовах, який потребує подальших досліджень та розробки нормативно-технічної документації, а також впровадження технології у виробництво, що дозволить розширити асортимент стерилізованих молочних консервів, актуальних на ринку України і світу. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національний університет харчових технологій | uk_UA |
dc.subject | стерелізовані спреди | uk_UA |
dc.subject | молочно-рослинна емульсія | uk_UA |
dc.subject | термооброблення | uk_UA |
dc.subject | білкові добавки | uk_UA |
dc.subject | амінокислотний склад | uk_UA |
dc.subject | sterilized spreads | uk_UA |
dc.subject | milk-vegetable emulsion | uk_UA |
dc.subject | heat treatment | uk_UA |
dc.subject | protein additives | uk_UA |
dc.subject | amino acid composition | uk_UA |
dc.subject | стерелизованые спреды | uk_UA |
dc.subject | молочно-растительная эмульсия | uk_UA |
dc.subject | термообработки | uk_UA |
dc.subject | белковые добавки | uk_UA |
dc.subject | аминокислотный состав | uk_UA |
dc.title | Розроблення технології збагаченого спреду тривалого строку зберігання | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of long-term enriched spread technology | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozroblennia_tekhnolohii.pdf | 763,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.