Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6014
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМігель, Єлизавета Ігорівна-
dc.contributor.authorMihel, Yelyzaveta-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2021-04-22T17:46:30Z-
dc.date.available2021-04-22T17:46:30Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationМігель Є.І. Розроблення технології збагаченого спреду тривалого строку зберігання / Є.І. Мігель, С.А. Наріжний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів 15–16 квітня 2021 р. – К.: НУХТ, 2021 .– Ч.1. – С. 325.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6014-
dc.descriptionEnriched long-term storage spread is a food fat product with a combined fat phase, added nutrients, sterilized and canned for long-term storage in unregulated temperatures, which requires further research and development of regulatory and technical documentation, as well as the introduction of technology into production. to expand the range of sterilized canned milk, relevant in the market of Ukraine and the world.uk_UA
dc.description.abstractЗбагачений спред тривалого строку зберігання – це харчовий жировий продукт з комбінованою жировою фазою, доданими корисними нутрієнтами, стерилізований та консервований задля тривалого зберігання в нерегульованих температурних умовах, який потребує подальших досліджень та розробки нормативно-технічної документації, а також впровадження технології у виробництво, що дозволить розширити асортимент стерилізованих молочних консервів, актуальних на ринку України і світу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональний університет харчових технологійuk_UA
dc.subjectстерелізовані спредиuk_UA
dc.subjectмолочно-рослинна емульсіяuk_UA
dc.subjectтермообробленняuk_UA
dc.subjectбілкові добавкиuk_UA
dc.subjectамінокислотний складuk_UA
dc.subjectsterilized spreadsuk_UA
dc.subjectmilk-vegetable emulsionuk_UA
dc.subjectheat treatmentuk_UA
dc.subjectprotein additivesuk_UA
dc.subjectamino acid compositionuk_UA
dc.subjectстерелизованые спредыuk_UA
dc.subjectмолочно-растительная эмульсияuk_UA
dc.subjectтермообработкиuk_UA
dc.subjectбелковые добавкиuk_UA
dc.subjectаминокислотный составuk_UA
dc.titleРозроблення технології збагаченого спреду тривалого строку зберіганняuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of long-term enriched spread technologyuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozroblennia_tekhnolohii.pdf763,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.