Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5267
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНадточій, Валентина Миколаївна-
dc.contributor.authorNadtochii, Valentyna-
dc.contributor.authorВовкогон, Аліна Григорівна-
dc.contributor.authorVovkohon, Alina-
dc.contributor.authorРоль, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorRol, Nataliia-
dc.date.accessioned2020-11-18T17:45:03Z-
dc.date.available2020-11-18T17:45:03Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationНадточій В.М. Удосконалення методів ідентифікації видів м’яса / В.М.Надточій, А.Г.Вовкогон, Н.В.Роль // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 30 жовтня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .- С. 25-27.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5267-
dc.descriptionThe analysis of traditional methods of control of indicators of quality of meat and meat products is carried out. These advantages and disadvantages of the organoleptic method and physicochemical methods for determining the quality of meat products. Ways of operative identification of meat are offered.uk_UA
dc.description.abstractЗдійснено аналіз традиційних методів контролю показників якості м’яса та м’ясної продукції. Вказані переваги та недоліки органолептичного методу та фізико-хімічних методів визначення якості м’ясних продуктів. Запропоновано шляхи оперативної ідентифікації м’яса.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectфальсифікація м’ясаuk_UA
dc.subjectідентифікація м’яса та м’ясної продукціїuk_UA
dc.subjectорганолептичний методuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні методиuk_UA
dc.subjectоптичні методиuk_UA
dc.subjectелектричні методиuk_UA
dc.subjectmeat adulterationuk_UA
dc.subjectidentification of meat and meat productsuk_UA
dc.subjectorganoleptic methoduk_UA
dc.subjectphysicochemical methodsuk_UA
dc.subjectoptical methodsuk_UA
dc.subjectelectrical methodsuk_UA
dc.titleУдосконалення методів ідентифікації видів м’ясаuk_UA
dc.title.alternativeImproving methods for identifying types of meatuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637. 5. 072uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Udoskonalennia_metodiv.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.