Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5267
Title: Удосконалення методів ідентифікації видів м’яса
Other Titles: Improving methods for identifying types of meat
Authors: Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochii, Valentyna
Вовкогон, Аліна Григорівна
Vovkohon, Alina
Роль, Наталія Валеріївна
Rol, Nataliia
Keywords: фальсифікація м’яса;ідентифікація м’яса та м’ясної продукції;органолептичний метод;фізико-хімічні методи;оптичні методи;електричні методи;meat adulteration;identification of meat and meat products;organoleptic method;physicochemical methods;optical methods;electrical methods
Issue Date: 2020
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Надточій В.М. Удосконалення методів ідентифікації видів м’яса / В.М.Надточій, А.Г.Вовкогон, Н.В.Роль // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 30 жовтня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .- С. 25-27.
Abstract: Здійснено аналіз традиційних методів контролю показників якості м’яса та м’ясної продукції. Вказані переваги та недоліки органолептичного методу та фізико-хімічних методів визначення якості м’ясних продуктів. Запропоновано шляхи оперативної ідентифікації м’яса.
Description: The analysis of traditional methods of control of indicators of quality of meat and meat products is carried out. These advantages and disadvantages of the organoleptic method and physicochemical methods for determining the quality of meat products. Ways of operative identification of meat are offered.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5267
metadata.dc.identifier.udc: 637. 5. 072
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Udoskonalennia_metodiv.pdf1,49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.