Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4939
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2020-07-11T13:42:54Z-
dc.date.available2020-07-11T13:42:54Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationНаріжний С. А. Емульгування жирів в емульсорі роторного типу / С.А.Наріжний // Матеріали двадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету ім. І.Пуюля .- Тернопіль: ТДТУ, 2008 .– С.228.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4939-
dc.descriptionThe processes of milk fat and vegetable fats emulsification in a rotary-vortex emulsifying device were studied and the effects of a number of technological parameters on the depressiveness and stability of emulsions were determined. The optimal parameters and methods for making stable fat emulsions in the production of spreads were determined.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено процеси емульгування молочного та рослинних жирів в емульсорі роторного типу та визначено вплив ряду технологічних факторів на дисперсність та стабільність емульсій. Встановлено оптимальні параметри та способи для отримання технологічно стійких жирових емульсій при виробництві спредів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectемульсіяuk_UA
dc.subjectжирові кулькиuk_UA
dc.subjectдисперсіяuk_UA
dc.subjectстабільністьuk_UA
dc.subjectтемператураuk_UA
dc.subjectконцентрація жируuk_UA
dc.subjectпотужність для емульгуванняuk_UA
dc.subjectemulsionuk_UA
dc.subjectfat globulesuk_UA
dc.subjectdispersionuk_UA
dc.subjectstabilityuk_UA
dc.subjecttemperatureuk_UA
dc.subjectfat concentrationuk_UA
dc.subjectpower for emulsificationuk_UA
dc.titleЕмульгування жирів в емульсорі роторного типуuk_UA
dc.title.alternativeEmulsification of fats in a rotary-vortex emulsifying deviceuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664.3.033uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Emulguvannya_zh.pdf582,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.