Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4939
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.date.accessioned | 2020-07-11T13:42:54Z | - |
dc.date.available | 2020-07-11T13:42:54Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Наріжний С. А. Емульгування жирів в емульсорі роторного типу / С.А.Наріжний // Матеріали двадцятої наукової конференції Тернопільського державного технічного університету ім. І.Пуюля .- Тернопіль: ТДТУ, 2008 .– С.228. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4939 | - |
dc.description | The processes of milk fat and vegetable fats emulsification in a rotary-vortex emulsifying device were studied and the effects of a number of technological parameters on the depressiveness and stability of emulsions were determined. The optimal parameters and methods for making stable fat emulsions in the production of spreads were determined. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено процеси емульгування молочного та рослинних жирів в емульсорі роторного типу та визначено вплив ряду технологічних факторів на дисперсність та стабільність емульсій. Встановлено оптимальні параметри та способи для отримання технологічно стійких жирових емульсій при виробництві спредів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | емульсія | uk_UA |
dc.subject | жирові кульки | uk_UA |
dc.subject | дисперсія | uk_UA |
dc.subject | стабільність | uk_UA |
dc.subject | температура | uk_UA |
dc.subject | концентрація жиру | uk_UA |
dc.subject | потужність для емульгування | uk_UA |
dc.subject | emulsion | uk_UA |
dc.subject | fat globules | uk_UA |
dc.subject | dispersion | uk_UA |
dc.subject | stability | uk_UA |
dc.subject | temperature | uk_UA |
dc.subject | fat concentration | uk_UA |
dc.subject | power for emulsification | uk_UA |
dc.title | Емульгування жирів в емульсорі роторного типу | uk_UA |
dc.title.alternative | Emulsification of fats in a rotary-vortex emulsifying device | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.3.033 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Emulguvannya_zh.pdf | 582,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.