Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4938
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2020-07-11T13:29:24Z-
dc.date.available2020-07-11T13:29:24Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationНаріжний С.А. Отримання технологічно стійких емульсій у виробництві спредів / С.А.Наріжний // Досягнення молодих вчених у вирішенні актуальних проблем м'ясної та молочної галузей: матеріали наук.-практ. конф. молодих вчених та спеціалістів .- К.:ТІММ, 2009 .– С.37.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4938-
dc.descriptionThe processes of fats emulsification in a rotary-vortex emulsifying device were studied. The optimal parameters and regimes for making stable fat emulsions are determined. On the basis of the received data and the analysis of known designs the effective emulsifying machine is developed for development technologically spontaneous emulsions by production of yields with the combined oil phase.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено процеси емульгування жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої, встановлено оптимальні параметри і режими виробництва стійких жирових дисперсій. На підставі отриманих даних і аналізу відомих технічних рішень розроблено ефективний емульсор для вироблення технологічно стійких емульсій при виробництві продуктів з комбінованою жировою фазою.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectемульсіяuk_UA
dc.subjectдестабілізаціяuk_UA
dc.subjectзамінники молочного жируuk_UA
dc.subjectемульсорuk_UA
dc.subjectдиспергуванняuk_UA
dc.subjectтехнологічна стійкістьuk_UA
dc.subjectспредиuk_UA
dc.subjectemulsionuk_UA
dc.subjectdestabilizationuk_UA
dc.subjectmilk fat substitutesuk_UA
dc.subjectemulsifieruk_UA
dc.subjectdispersionuk_UA
dc.subjecttechnological stabilityuk_UA
dc.subjectspreadsuk_UA
dc.titleОтримання технологічно стійких емульсій у виробництві спредівuk_UA
dc.title.alternativeReception of resistant to fat liquors by production spreadsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664.3.033uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Otrymannia_tekhnolohichno.pdf270,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.