Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4545
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНадточій, Валентина Миколаївна-
dc.contributor.authorNadtochii, Valentyna-
dc.date.accessioned2020-03-22T17:57:47Z-
dc.date.available2020-03-22T17:57:47Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationНадточій В.М. Якісний склад і санітарно-гігієнічні показники молока у різних умовах його одержання / В.М.Надточій // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- 2010 .- Вип. 2(70) .- С. 81-85.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4545-
dc.descriptionAre presented the results of studies of composition and health and hygiene indices of the milk, obtained on the different types of milking installations. It is established that the quality of the milk, obtained on milking installations AD-100A and ADM-8 “Molokoprovod”, on the bacterial sowing considerably entered to the quality of milk, obtained in the milking hall on the milking installation “Parallel”. The keywords: milking installations, the composition of milk, bacterial sowing, acidity, the surface finish value.uk_UA
dc.description.abstractНаведені результати досліджень складу і санітарно-гігієнічних показників молока, одержаного на різних типах доїльних установок. Встановлено, що якість молока, одержаного на доїльних установках АД100А і АДМ-8 «Молокопровід», за бактеріальним обсіменінням значно поступалась якості молока, одержаного у доїльному залі на доїльній установці «Паралель».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectдоїльні установкиuk_UA
dc.subjectсклад молокаuk_UA
dc.subjectбактеріальне обсіменінняuk_UA
dc.subjectкислотністьuk_UA
dc.subjectступінь чистотиuk_UA
dc.subjectmilking installationsuk_UA
dc.subjectthe composition of milkuk_UA
dc.subjectbacterial sowinguk_UA
dc.subjectacidityuk_UA
dc.titleЯкісний склад і санітарно-гігієнічні показники молока у різних умовах його одержанняuk_UA
dc.title.alternativeQualitative composition and the health and hygiene indices of milk under the different conditions for its obtaininguk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc637.12.05:619:614.1/.9uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yakisnyi_sklad_i_sanitar.pdf901,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.