Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4545
Title: Якісний склад і санітарно-гігієнічні показники молока у різних умовах його одержання
Other Titles: Qualitative composition and the health and hygiene indices of milk under the different conditions for its obtaining
Authors: Надточій, Валентина Миколаївна
Nadtochii, Valentyna
Keywords: доїльні установки;склад молока;бактеріальне обсіменіння;кислотність;ступінь чистоти;milking installations;the composition of milk;bacterial sowing;acidity
Issue Date: 2010
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Надточій В.М. Якісний склад і санітарно-гігієнічні показники молока у різних умовах його одержання / В.М.Надточій // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- 2010 .- Вип. 2(70) .- С. 81-85.
Abstract: Наведені результати досліджень складу і санітарно-гігієнічних показників молока, одержаного на різних типах доїльних установок. Встановлено, що якість молока, одержаного на доїльних установках АД100А і АДМ-8 «Молокопровід», за бактеріальним обсіменінням значно поступалась якості молока, одержаного у доїльному залі на доїльній установці «Паралель».
Description: Are presented the results of studies of composition and health and hygiene indices of the milk, obtained on the different types of milking installations. It is established that the quality of the milk, obtained on milking installations AD-100A and ADM-8 “Molokoprovod”, on the bacterial sowing considerably entered to the quality of milk, obtained in the milking hall on the milking installation “Parallel”. The keywords: milking installations, the composition of milk, bacterial sowing, acidity, the surface finish value.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4545
metadata.dc.identifier.udc: 637.12.05:619:614.1/.9
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yakisnyi_sklad_i_sanitar.pdf901,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.