Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4465
Назва: Кафедрі технології виробництва молока і м’яса – 80
Інші назви: The Chair of Milk and Meat Technology is 80
Автори: Донченко, Тетяна Анатоліївна
Donchenko, Tetiana
Ключові слова: кафедра технології виробництва молока і м‘яса;фахівці-тваринники;висококваліфіковані спеціалісти;завідувач кафедри;Department of Technology of Milk and Meat Production;livestock specialists;highly qualified specialists;Head of Department
Дата публікації: 2014
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Донченко Т.А. Кафедрі технології виробництва молока і м’яса – 80 / Т.А. Донченко // Стратегічні напрями розвитку тваринництва в Україні у контексті національної продовольчої безпеки: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 80-річчю заснування кафедри технології виробництва молока та м'яса і 90-річчю від дня народження видатного вченого-технолога, доктора с.-г. наук, професора Є. І. Адміна, 30-31 жовтня 2014 року .- Біла Церква: БНАУ, 2014 .– С. 3-9.
Короткий огляд (реферат): Висвітлено історію створення кафедри технології виробництва молока і м'яса та наукові здобутки завідувачів і викладачів кафедри.
Опис: The history of the department of technology of production of milk and meat and the scientific achievements of the heads and teachers of the department are covered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4465
УДК: 636:378(09)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kafedri_tehnologii.pdf775,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.