Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4465
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДонченко, Тетяна Анатоліївна-
dc.contributor.authorDonchenko, Tetiana-
dc.date.accessioned2020-03-04T10:11:51Z-
dc.date.available2020-03-04T10:11:51Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationДонченко Т.А. Кафедрі технології виробництва молока і м’яса – 80 / Т.А. Донченко // Стратегічні напрями розвитку тваринництва в Україні у контексті національної продовольчої безпеки: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 80-річчю заснування кафедри технології виробництва молока та м'яса і 90-річчю від дня народження видатного вченого-технолога, доктора с.-г. наук, професора Є. І. Адміна, 30-31 жовтня 2014 року .- Біла Церква: БНАУ, 2014 .– С. 3-9.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4465-
dc.descriptionThe history of the department of technology of production of milk and meat and the scientific achievements of the heads and teachers of the department are covered.uk_UA
dc.description.abstractВисвітлено історію створення кафедри технології виробництва молока і м'яса та наукові здобутки завідувачів і викладачів кафедри.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкафедра технології виробництва молока і м‘ясаuk_UA
dc.subjectфахівці-тваринникиuk_UA
dc.subjectвисококваліфіковані спеціалістиuk_UA
dc.subjectзавідувач кафедриuk_UA
dc.subjectDepartment of Technology of Milk and Meat Productionuk_UA
dc.subjectlivestock specialistsuk_UA
dc.subjecthighly qualified specialistsuk_UA
dc.subjectHead of Departmentuk_UA
dc.titleКафедрі технології виробництва молока і м’яса – 80uk_UA
dc.title.alternativeThe Chair of Milk and Meat Technology is 80uk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636:378(09)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kafedri_tehnologii.pdf775,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.