Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4465
Назва: | Кафедрі технології виробництва молока і м’яса – 80 |
Інші назви: | The Chair of Milk and Meat Technology is 80 |
Автори: | Донченко, Тетяна Анатоліївна Donchenko, Tetiana |
Ключові слова: | кафедра технології виробництва молока і м‘яса;фахівці-тваринники;висококваліфіковані спеціалісти;завідувач кафедри;Department of Technology of Milk and Meat Production;livestock specialists;highly qualified specialists;Head of Department |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Донченко Т.А. Кафедрі технології виробництва молока і м’яса – 80 / Т.А. Донченко // Стратегічні напрями розвитку тваринництва в Україні у контексті національної продовольчої безпеки: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 80-річчю заснування кафедри технології виробництва молока та м'яса і 90-річчю від дня народження видатного вченого-технолога, доктора с.-г. наук, професора Є. І. Адміна, 30-31 жовтня 2014 року .- Біла Церква: БНАУ, 2014 .– С. 3-9. |
Короткий огляд (реферат): | Висвітлено історію створення кафедри технології виробництва молока і м'яса та наукові здобутки завідувачів і викладачів кафедри. |
Опис: | The history of the department of technology of production of milk and meat and the scientific achievements of the heads and teachers of the department are covered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4465 |
УДК: | 636:378(09) |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kafedri_tehnologii.pdf | 775,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.