Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4465
Title: | Кафедрі технології виробництва молока і м’яса – 80 |
Other Titles: | The Chair of Milk and Meat Technology is 80 |
Authors: | Донченко, Тетяна Анатоліївна Donchenko, Tetiana |
Keywords: | кафедра технології виробництва молока і м‘яса;фахівці-тваринники;висококваліфіковані спеціалісти;завідувач кафедри;Department of Technology of Milk and Meat Production;livestock specialists;highly qualified specialists;Head of Department |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Донченко Т.А. Кафедрі технології виробництва молока і м’яса – 80 / Т.А. Донченко // Стратегічні напрями розвитку тваринництва в Україні у контексті національної продовольчої безпеки: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 80-річчю заснування кафедри технології виробництва молока та м'яса і 90-річчю від дня народження видатного вченого-технолога, доктора с.-г. наук, професора Є. І. Адміна, 30-31 жовтня 2014 року .- Біла Церква: БНАУ, 2014 .– С. 3-9. |
Abstract: | Висвітлено історію створення кафедри технології виробництва молока і м'яса та наукові здобутки завідувачів і викладачів кафедри. |
Description: | The history of the department of technology of production of milk and meat and the scientific achievements of the heads and teachers of the department are covered. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4465 |
metadata.dc.identifier.udc: | 636:378(09) |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
kafedri_tehnologii.pdf | 775,64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.