Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4465
Title: Кафедрі технології виробництва молока і м’яса – 80
Other Titles: The Chair of Milk and Meat Technology is 80
Authors: Донченко, Тетяна Анатоліївна
Donchenko, Tetiana
Keywords: кафедра технології виробництва молока і м‘яса;фахівці-тваринники;висококваліфіковані спеціалісти;завідувач кафедри;Department of Technology of Milk and Meat Production;livestock specialists;highly qualified specialists;Head of Department
Issue Date: 2014
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Донченко Т.А. Кафедрі технології виробництва молока і м’яса – 80 / Т.А. Донченко // Стратегічні напрями розвитку тваринництва в Україні у контексті національної продовольчої безпеки: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої 80-річчю заснування кафедри технології виробництва молока та м'яса і 90-річчю від дня народження видатного вченого-технолога, доктора с.-г. наук, професора Є. І. Адміна, 30-31 жовтня 2014 року .- Біла Церква: БНАУ, 2014 .– С. 3-9.
Abstract: Висвітлено історію створення кафедри технології виробництва молока і м'яса та наукові здобутки завідувачів і викладачів кафедри.
Description: The history of the department of technology of production of milk and meat and the scientific achievements of the heads and teachers of the department are covered.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/4465
metadata.dc.identifier.udc: 636:378(09)
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kafedri_tehnologii.pdf775,64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.