Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3729
Назва: Удосконалення складу поживного середовища для біотехнології одержання целюлаз
Інші назви: Improvement of structure of nutritious environment for biotechnology of cellulases reception
Автори: Болоховська, Валентина Антонівна
Bolkhovskia, Valentyna
Болоховський, Владислав Вікторович
Bolkhovskyi, Vladyslav
Благодір, Андрій Миколайович
Blagodir, Andrii
Мерзлов, Сергій Віталійович
Merzlov, Serhii
Бомко, Лідія Григорівна
Bomko, Lidiia
Ключові слова: поживне середовище;штам;ферменти;целюлолітична активність;Купрум;nutritious environment;stamm;enzym;cellulose activity;Сuprum
Дата публікації: 2010
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Удосконалення складу поживного середовища для біотехнології одержання целюлаз / В.А.Болоховська, В.В.Болоховський, А.М.Благодір та ін. // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць .- Біла Церква: БНАУ, 2010 .- Вип. 4(77) .- С. 28-31.
Короткий огляд (реферат): В умовах виробничих лабораторій ПП "БТУ-Центр" м. Ладижин Вінницької області проведені дослідження щодо корекції вмісту Купруму в живильному середовищі для штаму Аsр. tеrrеus з метою одержання ферментів із целюлолітичною активністю. Введення 0,05 мг/л поживного середовища Купруму в органічно-мінеральній формі призводить до підвищення активності целюлолітичних ферментів у культуральній рідині на 14,0 %.
Опис: It was conducted researches in relation to the correction of content Cu in a nourishing environment for the stamm of Asp. terreus with the purpose of receipt the enzymes with cellulose activity in the conditions of productive laboratories Ltd. "BТУCenter" of city Ladizhin Vinnytsya area. Introduction of 0,05 mg/l of nourishing environment of Cu in an organicmineral form results in the increase of activity of cellulose enzymes in a culture liquid on 14,0 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3729
УДК: 573.6:615.35:577.15:636.087.8
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Udoskonalennia_skladu.pdf591,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.