Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3573
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич | - |
dc.contributor.author | Гуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Guliayev-Zaytsev, Serhiy | - |
dc.contributor.author | Нарижный, Сергей Анатолиевич | - |
dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-10T18:08:27Z | - |
dc.date.available | 2020-01-10T18:08:27Z | - |
dc.date.issued | 2007 | - |
dc.identifier.citation | Гуляев-Зайцев С.С. Исследование процессов эмульгирования растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве / С.С.Гуляев-Зайцев, С.А.Нарижный // Молочна промисловість. – 2007. ─ № 2(37). – С. 37 ─ 41. 41. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3573 | - |
dc.description | The processes of emulsification of vegetable fats in a rotary-vortex emulsifying device are investigated and the influence of factors such as the intensity and duration of processing is clarified. The optimal parameters for obtaining an emulsion with a fat content of 35% are established. | uk_UA |
dc.description.abstract | Исследованы процессы эмульгирования растительных жиров в роторно-выхревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние таких факторов как интенсивность и продолжительность обработки. Установлены оптимальные параметры для получения эмульсии жирностью 35%. Досліджено процеси емульгування рослинних жирів у роторно-вихровому емульгуючому пристрої та з'ясовано вплив таких чинників як інтенсивність і тривалість обробки. Встановлено оптимальні параметри для отримання емульсії жирністю 35%. | uk_UA |
dc.language.iso | ru | uk_UA |
dc.subject | эмульсия | uk_UA |
dc.subject | коалесценция | uk_UA |
dc.subject | дестабилизация | uk_UA |
dc.subject | гомогенизаторы | uk_UA |
dc.subject | диспергирование | uk_UA |
dc.subject | эмульгаторы | uk_UA |
dc.subject | жировые шарики | uk_UA |
dc.subject | технологическая стойкость | uk_UA |
dc.subject | спреды | uk_UA |
dc.subject | емульсія | uk_UA |
dc.subject | коалесценція | uk_UA |
dc.subject | дестабілізація | uk_UA |
dc.subject | гомогенізатори | uk_UA |
dc.subject | диспергування | uk_UA |
dc.subject | емульгатори | uk_UA |
dc.subject | жирові кульки | uk_UA |
dc.subject | технологічна стійкість | uk_UA |
dc.subject | спреди | uk_UA |
dc.subject | emulsion | uk_UA |
dc.subject | coalescence | uk_UA |
dc.subject | destabilization | uk_UA |
dc.subject | homogenizers | uk_UA |
dc.subject | dispersion | uk_UA |
dc.subject | emulsifiers | uk_UA |
dc.subject | fat globules | uk_UA |
dc.subject | technological stability | uk_UA |
dc.subject | spreads | uk_UA |
dc.title | Исследование процессов эмульгирования растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве | uk_UA |
dc.title.alternative | Дослідження процесів емульгування рослинних жирів у роторно-вихровому емульгуючому пристрої | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of the processes of emulsification of vegetable fats in a rotary-vortex emulsifying device | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.3.033 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yssledovanye_protsessov.pdf | 1,8 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.