Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3573
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуляєв-Зайцев, Сергей Сергеевич-
dc.contributor.authorГуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович-
dc.contributor.authorGuliayev-Zaytsev, Serhiy-
dc.contributor.authorНарижный, Сергей Анатолиевич-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2020-01-10T18:08:27Z-
dc.date.available2020-01-10T18:08:27Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationГуляев-Зайцев С.С. Исследование процессов эмульгирования растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве / С.С.Гуляев-Зайцев, С.А.Нарижный // Молочна промисловість. – 2007. ─ № 2(37). – С. 37 ─ 41. 41.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/3573-
dc.descriptionThe processes of emulsification of vegetable fats in a rotary-vortex emulsifying device are investigated and the influence of factors such as the intensity and duration of processing is clarified. The optimal parameters for obtaining an emulsion with a fat content of 35% are established.uk_UA
dc.description.abstractИсследованы процессы эмульгирования растительных жиров в роторно-выхревом эмульгирующем устройстве и выяснено влияние таких факторов как интенсивность и продолжительность обработки. Установлены оптимальные параметры для получения эмульсии жирностью 35%. Досліджено процеси емульгування рослинних жирів у роторно-вихровому емульгуючому пристрої та з'ясовано вплив таких чинників як інтенсивність і тривалість обробки. Встановлено оптимальні параметри для отримання емульсії жирністю 35%.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectэмульсияuk_UA
dc.subjectкоалесценцияuk_UA
dc.subjectдестабилизацияuk_UA
dc.subjectгомогенизаторыuk_UA
dc.subjectдиспергированиеuk_UA
dc.subjectэмульгаторыuk_UA
dc.subjectжировые шарикиuk_UA
dc.subjectтехнологическая стойкостьuk_UA
dc.subjectспредыuk_UA
dc.subjectемульсіяuk_UA
dc.subjectкоалесценціяuk_UA
dc.subjectдестабілізаціяuk_UA
dc.subjectгомогенізаториuk_UA
dc.subjectдиспергуванняuk_UA
dc.subjectемульгаториuk_UA
dc.subjectжирові кулькиuk_UA
dc.subjectтехнологічна стійкістьuk_UA
dc.subjectспредиuk_UA
dc.subjectemulsionuk_UA
dc.subjectcoalescenceuk_UA
dc.subjectdestabilizationuk_UA
dc.subjecthomogenizersuk_UA
dc.subjectdispersionuk_UA
dc.subjectemulsifiersuk_UA
dc.subjectfat globulesuk_UA
dc.subjecttechnological stabilityuk_UA
dc.subjectspreadsuk_UA
dc.titleИсследование процессов эмульгирования растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройствеuk_UA
dc.title.alternativeДослідження процесів емульгування рослинних жирів у роторно-вихровому емульгуючому пристроїuk_UA
dc.title.alternativeResearch of the processes of emulsification of vegetable fats in a rotary-vortex emulsifying deviceuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc664.3.033uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yssledovanye_protsessov.pdf1,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.