Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2532
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хіцька, Оксана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Khitska, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-27T07:55:55Z | - |
dc.date.available | 2019-09-27T07:55:55Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Хіцька О.А. Аналіз відповідності показників якості вітчизняного меду міжнародним вимогам / О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. " Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту: Сучасний розвиток ветеринарної медицини та технологій тваринництва " ( БНАУ, 27-28 вересня 2018 р.). - Біла Церква, 2018. - С.36-38. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2532 | - |
dc.description | The average mass fraction of water was in white acacia honey - 15.4%, to buckwheat - 18.0, sunflower - 20.0 and lime - 18.8%. Acidity of honey from white acacia amounted to 37.0 meq.NaOH / kg, buckwheat - 38.5, sunflower - 37.3 and lime - 18.8 37 meq.NaOH / kg. The white acacia diastase honey was 18 units. Gothic, buckwheat - 12.0, sunflower - 16.0 and lime - 18.8 units. Goth. Mass fraction of recoverable sugars in honey from white acacia averaged 82.5%; buckwheat - 75.6; sunflower - 85.4 and lime - 75.75%. Physicochemical indicators of different types of tested honey met the requirements state standard, European directive and Codex Alimentarius standard. | uk_UA |
dc.description.abstract | Середній показник масової частки води становив у меді з білої акації – 15,4 %, гречаному – 18,0, соняшниковому – 20,0 та липовому – 18,8 %. Кислотність меду з білої акації склала 37,0 мекв.NaOH/кг, гречаного – 38,5, соняшникового – 37,3 та липового – 18,8 37 мекв.NaOH/кг. Діастазне число меду з білої акації становило 18 од. Готе, гречаного – 12,0, соняшникового – 16,0 та липового – 18,8 од. Готе. Масова частка відновлюваних цукрів у меді з білої акації в середньому склала 82,5 %; гречаному – 75,6; соняшниковому – 85,4 та липовому – 75,75 %. Фізико-хімічні показники різних видів досліджуваного меду відповідали вимогам державного стандарту, європейської директиви та стандарту Codex Alimentarius. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | мед | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | національний стандарт | uk_UA |
dc.subject | директива ЄС | uk_UA |
dc.subject | стандарт Codex Alimentarius Commission | uk_UA |
dc.subject | honey | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | national standard | uk_UA |
dc.subject | EU directive | uk_UA |
dc.subject | the Codex Alimentarius Commission standard | uk_UA |
dc.title | Аналіз відповідності показників якості вітчизняного меду міжнародним вимогам | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis of compliance of domestic honey quality indicators with international requirements | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 006.015.5/.8:638.16 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
analiz_vidpovidnosti.pdf | 356,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.