Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2532
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХіцька, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKhitska, Oksana-
dc.date.accessioned2019-09-27T07:55:55Z-
dc.date.available2019-09-27T07:55:55Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationХіцька О.А. Аналіз відповідності показників якості вітчизняного меду міжнародним вимогам / О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. " Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту: Сучасний розвиток ветеринарної медицини та технологій тваринництва " ( БНАУ, 27-28 вересня 2018 р.). - Біла Церква, 2018. - С.36-38.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/2532-
dc.descriptionThe average mass fraction of water was in white acacia honey - 15.4%, to buckwheat - 18.0, sunflower - 20.0 and lime - 18.8%. Acidity of honey from white acacia amounted to 37.0 meq.NaOH / kg, buckwheat - 38.5, sunflower - 37.3 and lime - 18.8 37 meq.NaOH / kg. The white acacia diastase honey was 18 units. Gothic, buckwheat - 12.0, sunflower - 16.0 and lime - 18.8 units. Goth. Mass fraction of recoverable sugars in honey from white acacia averaged 82.5%; buckwheat - 75.6; sunflower - 85.4 and lime - 75.75%. Physicochemical indicators of different types of tested honey met the requirements state standard, European directive and Codex Alimentarius standard.uk_UA
dc.description.abstractСередній показник масової частки води становив у меді з білої акації – 15,4 %, гречаному – 18,0, соняшниковому – 20,0 та липовому – 18,8 %. Кислотність меду з білої акації склала 37,0 мекв.NaOH/кг, гречаного – 38,5, соняшникового – 37,3 та липового – 18,8 37 мекв.NaOH/кг. Діастазне число меду з білої акації становило 18 од. Готе, гречаного – 12,0, соняшникового – 16,0 та липового – 18,8 од. Готе. Масова частка відновлюваних цукрів у меді з білої акації в середньому склала 82,5 %; гречаному – 75,6; соняшниковому – 85,4 та липовому – 75,75 %. Фізико-хімічні показники різних видів досліджуваного меду відповідали вимогам державного стандарту, європейської директиви та стандарту Codex Alimentarius.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectмедuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectнаціональний стандартuk_UA
dc.subjectдиректива ЄСuk_UA
dc.subjectстандарт Codex Alimentarius Commissionuk_UA
dc.subjecthoneyuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectnational standarduk_UA
dc.subjectEU directiveuk_UA
dc.subjectthe Codex Alimentarius Commission standarduk_UA
dc.titleАналіз відповідності показників якості вітчизняного меду міжнародним вимогамuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of compliance of domestic honey quality indicators with international requirementsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc006.015.5/.8:638.16uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_vidpovidnosti.pdf356,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.