Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1955
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуляєв-Зайцев, Сергій Сергійович-
dc.contributor.authorGuliayev-Zaytsev, Serhiy-
dc.contributor.authorКімачинський, Сергій Іванович-
dc.contributor.authorKimachinskiy, Serhiy-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2019-02-26T09:18:34Z-
dc.date.available2019-02-26T09:18:34Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationГуляев-Зайцев С.С. Получение устойчивых жировых эмульсий при производстве спредов: технология и оборудование / С.С.Гуляев-Зайцев ,С.И. Кимачинский ,С.А. Нарижный // Сыроделие и маслоделие. – 2009. - № 4. – С. 50 ─ 52.uk_UA
dc.identifier.issn2073-4018-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1955-
dc.descriptionДосліджено процеси емульгування жирів в роторно-вихровому емульгуючому пристрої, встановлено оптимальні параметри і режими виробництва стійких жирових дисперсій. На підставі отриманих даних і аналізу відомих технічних рішень розроблено ефективний емульсор для вироблення технологічно стійких емульсій при виробництві продуктів з комбінованою жировою фазою.uk_UA
dc.description.abstractИсследованы процессы эмульгирования жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве, установлены оптимальные параметры и режимы производства устойчивых жировых дисперсий. На основании полученных данных и анализа известных технических решений разработан эффективный эмульсор для выработки технологически стойких эмульсий при производстве продуктов с комбинированной жировой фазой. The processes of fats emulsification in a rotary-vortex emulsifying device were studied. The optimal parameters and regimes for making stable fat emulsions are determined. On the basis of the received data and the analysis of known designs the effective emulsifying machine is developed for development technologically spontaneous emulsions by production of yields with the combined oil phase.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.subjectемульсіяuk_UA
dc.subjectдестабілізаціяuk_UA
dc.subjectзамінники молочного жируuk_UA
dc.subjectемульсорuk_UA
dc.subjectдиспергуванняuk_UA
dc.subjectтехнологічна стійкістьuk_UA
dc.subjectспредиuk_UA
dc.subjectemulsionuk_UA
dc.subjectdestabilizationuk_UA
dc.subjectmilk fat substitutesuk_UA
dc.subjectemulsifieruk_UA
dc.subjectdispersionuk_UA
dc.subjecttechnological stabilityuk_UA
dc.subjectspreadsuk_UA
dc.subjectэмульсияuk_UA
dc.subjectдестабилизацияuk_UA
dc.subjectзаменители молочного жираuk_UA
dc.subjectэмульсорuk_UA
dc.subjectдиспергированиеuk_UA
dc.subjectтехнологическая стойкостьuk_UA
dc.subjectспредыuk_UA
dc.titleПолучение устойчивых жировых эмульсий при производстве спредов: технология и оборудованиеuk_UA
dc.title.alternativeReception of resistant to fat liquors by production spreads: production engineering and the equipmentuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc664.3.033uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Porluchenye_ustoichyvыkh.pdf506,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.