Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1690
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петровна-
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorHrebelnyk, Oksana-
dc.date.accessioned2018-12-08T06:04:58Z-
dc.date.available2018-12-08T06:04:58Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГребельник О.П. Разработка молочного напитка на основе козьего молока / О.П.Гребельник // Аграрная наука – сельскому хозяйству: XI Международная научно-практическая конференция: сборник статей .- Барнаул, 2016. – Кн.3 .- С. 100 – 102.uk_UA
dc.identifier.isbn978-5-94485-295-3-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1690-
dc.descriptionПроведено дослідження спрямовані на розробку молочного напою на основі козиного молока. В якості наповнювача був використаний цикорій розчинний. Були застосовані 2 режими термічної обробки: I - t = (72 ± 2) ° C з експозицією 20 с; II - t = (88 ± 2) ° C без витримки. Дослідження проводилися за допомогою сенсорних методів дослідження. Знайдено оптимальні дози внесення цикорію для кожного режиму термічної обробки.uk_UA
dc.description.abstractПроведены исследования направленные на разработку молочного напитка на основе козьего молока. В качестве наполнителя был использован цикорий растворимый. Были применены 2 режима термической обработки: I – t=(72±2) °C c экспозицией 20 с; II – t=(88±2) °C без выдержки. Исследования проводились с помощью сенсорных методов исследования. Найдены оптимальные дозы внесения цикория для каждого режима термической обработки. The researches directed to development of milk drink based on goats’ milk were conducted. The soluble chicory was used as a filler. Two modes of heat treatment had been used: I – t= (72±2) °C with an exposure 20 seconds; II – t= (88±2) °C without exposure. The studies were conducted using sensory methods. Optimum doses of introduction of chicory for each mode of heat treatment were found.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.publisherАлтайский государственный аграрный университетuk_UA
dc.subjectмолочные напиткиuk_UA
dc.subjectкозье молокоuk_UA
dc.subjectнаполнителиuk_UA
dc.subjectцикорий растворимыйuk_UA
dc.subjectмолочні напоїuk_UA
dc.subjectкозине молокоuk_UA
dc.subjectнаповнювачіuk_UA
dc.subjectцикорій розчиннийuk_UA
dc.subjectmilk drinksuk_UA
dc.subjectgoat's milkuk_UA
dc.subjectfillersuk_UA
dc.subjectsoluble chicoryuk_UA
dc.titleРазработка молочного напитка на основе козьего молокаuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of dairy drink based on goats milkuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.12’639:637.138uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Razrabotka_molochnoho.pdf596,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.