Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1690
Назва: Разработка молочного напитка на основе козьего молока
Інші назви: Development of dairy drink based on goats milk
Автори: Гребельник, Оксана Петровна
Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Ключові слова: молочные напитки;козье молоко;наполнители;цикорий растворимый;молочні напої;козине молоко;наповнювачі;цикорій розчинний;milk drinks;goat's milk;fillers;soluble chicory
Дата публікації: 2016
Видавництво: Алтайский государственный аграрный университет
Бібліографічний опис: Гребельник О.П. Разработка молочного напитка на основе козьего молока / О.П.Гребельник // Аграрная наука – сельскому хозяйству: XI Международная научно-практическая конференция: сборник статей .- Барнаул, 2016. – Кн.3 .- С. 100 – 102.
Короткий огляд (реферат): Проведены исследования направленные на разработку молочного напитка на основе козьего молока. В качестве наполнителя был использован цикорий растворимый. Были применены 2 режима термической обработки: I – t=(72±2) °C c экспозицией 20 с; II – t=(88±2) °C без выдержки. Исследования проводились с помощью сенсорных методов исследования. Найдены оптимальные дозы внесения цикория для каждого режима термической обработки. The researches directed to development of milk drink based on goats’ milk were conducted. The soluble chicory was used as a filler. Two modes of heat treatment had been used: I – t= (72±2) °C with an exposure 20 seconds; II – t= (88±2) °C without exposure. The studies were conducted using sensory methods. Optimum doses of introduction of chicory for each mode of heat treatment were found.
Опис: Проведено дослідження спрямовані на розробку молочного напою на основі козиного молока. В якості наповнювача був використаний цикорій розчинний. Були застосовані 2 режими термічної обробки: I - t = (72 ± 2) ° C з експозицією 20 с; II - t = (88 ± 2) ° C без витримки. Дослідження проводилися за допомогою сенсорних методів дослідження. Знайдено оптимальні дози внесення цикорію для кожного режиму термічної обробки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1690
ISBN: 978-5-94485-295-3
УДК: 637.12’639:637.138
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Razrabotka_molochnoho.pdf596,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.