Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1655
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Димань, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Dyman, Tatyana | - |
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-29T18:35:58Z | - |
dc.date.available | 2018-11-29T18:35:58Z | - |
dc.date.issued | 2003 | - |
dc.identifier.citation | Димань Т.М. Застосування біоантиоксидантів для підвищення стійкості вершкового масла / Т.М. Димань, Л.П. Загоруй // Аграрні вісті. – 2003. – №3. – С.11–14. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1655 | - |
dc.description | Influence of bioantioxidants use (black, red pepper) on butter keeping quality was studied. It was revealed that biological additions applying to milk fat inhibites peroxide accumulation and also oxidation kinetics of conjugated fat acids. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено антиокиснювальний вплив біоантиоксидантів (чорного, червоного перцю, гвоздики) під час зберігання вершкового масла. Доведено, що внесення до молочного жиру біологічних добавок гальмує накопичення в ньому пероксидних сполук, а також кінетику окиснення кон’югованих жирних кислот.Освещено влияние использования биоантиоксидантов (черного, красного перца, гвоздики) на хранимоспособность сливочного масла. Показано, что введение в молочный жир биологических добавок тормозит накопление в нем перекисных соединений, а также кинетику окисления коньюгированых жирных кислот. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | молочний жир | uk_UA |
dc.subject | окиснення | uk_UA |
dc.subject | антиоксиданти | uk_UA |
dc.subject | пероксидне число. | uk_UA |
dc.subject | milk fat | uk_UA |
dc.subject | antioxidants | uk_UA |
dc.subject | black | uk_UA |
dc.subject | red pepper | uk_UA |
dc.subject | антиоксиданты | uk_UA |
dc.subject | перекисное число. | uk_UA |
dc.subject | окисление | uk_UA |
dc.title | Застосування біоантиоксидантів для підвищення стійкості вершкового масла | uk_UA |
dc.title.alternative | Bioantioxidants use for raising of butter storing abbility | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.285.05.07 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zastosuvannia_bioantyoksyd.pdf | 330,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.