Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1655
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tatyana-
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.date.accessioned2018-11-29T18:35:58Z-
dc.date.available2018-11-29T18:35:58Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.citationДимань Т.М. Застосування біоантиоксидантів для підвищення стійкості вершкового масла / Т.М. Димань, Л.П. Загоруй // Аграрні вісті. – 2003. – №3. – С.11–14.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1655-
dc.descriptionInfluence of bioantioxidants use (black, red pepper) on butter keeping quality was studied. It was revealed that biological additions applying to milk fat inhibites peroxide accumulation and also oxidation kinetics of conjugated fat acids.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено антиокиснювальний вплив біоантиоксидантів (чорного, червоного перцю, гвоздики) під час зберігання вершкового масла. Доведено, що внесення до молочного жиру біологічних добавок гальмує накопичення в ньому пероксидних сполук, а також кінетику окиснення кон’югованих жирних кислот.Освещено влияние использования биоантиоксидантов (черного, красного перца, гвоздики) на хранимоспособность сливочного масла. Показано, что введение в молочный жир биологических добавок тормозит накопление в нем перекисных соединений, а также кинетику окисления коньюгированых жирных кислот.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолочний жирuk_UA
dc.subjectокисненняuk_UA
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.subjectпероксидне число.uk_UA
dc.subjectmilk fatuk_UA
dc.subjectantioxidantsuk_UA
dc.subjectblackuk_UA
dc.subjectred pepperuk_UA
dc.subjectантиоксидантыuk_UA
dc.subjectперекисное число.uk_UA
dc.subjectокислениеuk_UA
dc.titleЗастосування біоантиоксидантів для підвищення стійкості вершкового маслаuk_UA
dc.title.alternativeBioantioxidants use for raising of butter storing abbilityuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc637.285.05.07uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zastosuvannia_bioantyoksyd.pdf330,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.