Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1641
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.date.accessioned2018-11-27T18:59:19Z-
dc.date.available2018-11-27T18:59:19Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationЗагоруй Л.П. Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі / Л.П. Загоруй // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. – Львiв, 2008. – Т.10, №1(36), Ч. 1. – С. 109–114.uk_UA
dc.identifier.issn2518–7554-
dc.identifier.issn2518–1327-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1641-
dc.descriptionIt was studied the antioxidant activity of different plant additives in milk fat. Basil, parsley, dill, mix “khmeli-suneli”, coriander, garlic, carrot were used as biological additives. Dried dispergated species were added to milk fat and oxidized at 102°C, 18±2 and 4±2°C with free access of oxygen. The concentrations of spices were 0,1 %.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено антиокиснювальний вплив рослинних добавок за різних умов зберігання молочного жиру. Прянощі, пряні трави, овочі є перспективними для використання у виробництві функціональних харчових продуктів. Исследована антиокислительная активность различных растительных добавок при различных условиях хранения молочного жира. Пряности, пряные травы, овощи являются перспективными для использования у производстве функциональных пищевых продуктов.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицькогоuk_UA
dc.subjectмолочний жирuk_UA
dc.subjectокисненняuk_UA
dc.subjectантиоксидантиuk_UA
dc.subjectпрянощіuk_UA
dc.subjectпряні травиuk_UA
dc.subjectпероксидне числоuk_UA
dc.subjectкислотністьuk_UA
dc.subjectокисненість за пробою з тіобарбітуровою кислотоюuk_UA
dc.subjectmilk fatuk_UA
dc.subjectbioantioxidantsuk_UA
dc.subjectantioxidant activityuk_UA
dc.subjectspeciesuk_UA
dc.subjectокислениеuk_UA
dc.subjectпряностиuk_UA
dc.subjectпряные травыuk_UA
dc.subjectперекисное числоuk_UA
dc.subjectокисление по пробе с тиобарбитуровой кислотойuk_UA
dc.subjectкислотностьuk_UA
dc.titleАнтиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жиріuk_UA
dc.title.alternativeAntioxidant potential of plant additives in milk fatuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Antyoksydantnyi_potentsial.pdf352,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.