Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1641
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-27T18:59:19Z | - |
dc.date.available | 2018-11-27T18:59:19Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Загоруй Л.П. Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі / Л.П. Загоруй // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. – Львiв, 2008. – Т.10, №1(36), Ч. 1. – С. 109–114. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2518–7554 | - |
dc.identifier.issn | 2518–1327 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1641 | - |
dc.description | It was studied the antioxidant activity of different plant additives in milk fat. Basil, parsley, dill, mix “khmeli-suneli”, coriander, garlic, carrot were used as biological additives. Dried dispergated species were added to milk fat and oxidized at 102°C, 18±2 and 4±2°C with free access of oxygen. The concentrations of spices were 0,1 %. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено антиокиснювальний вплив рослинних добавок за різних умов зберігання молочного жиру. Прянощі, пряні трави, овочі є перспективними для використання у виробництві функціональних харчових продуктів. Исследована антиокислительная активность различных растительных добавок при различных условиях хранения молочного жира. Пряности, пряные травы, овощи являются перспективными для использования у производстве функциональных пищевых продуктов. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького | uk_UA |
dc.subject | молочний жир | uk_UA |
dc.subject | окиснення | uk_UA |
dc.subject | антиоксиданти | uk_UA |
dc.subject | прянощі | uk_UA |
dc.subject | пряні трави | uk_UA |
dc.subject | пероксидне число | uk_UA |
dc.subject | кислотність | uk_UA |
dc.subject | окисненість за пробою з тіобарбітуровою кислотою | uk_UA |
dc.subject | milk fat | uk_UA |
dc.subject | bioantioxidants | uk_UA |
dc.subject | antioxidant activity | uk_UA |
dc.subject | species | uk_UA |
dc.subject | окисление | uk_UA |
dc.subject | пряности | uk_UA |
dc.subject | пряные травы | uk_UA |
dc.subject | перекисное число | uk_UA |
dc.subject | окисление по пробе с тиобарбитуровой кислотой | uk_UA |
dc.subject | кислотность | uk_UA |
dc.title | Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жирі | uk_UA |
dc.title.alternative | Antioxidant potential of plant additives in milk fat | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Antyoksydantnyi_potentsial.pdf | 352,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.