Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1528
Назва: Дослідження сухих десертних молочних сумішей
Інші назви: Research of dried dessert milk mixes
Автори: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Orsana
Пухляк, Анастасія Григорівна
Pukhliak, Anastasiya
Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Galina
Ключові слова: фруктоза;сорбіт;ячмінно-солодовий екстракт;цикорій;цикорійні суміші;топінамбур;сухі десертні молочні суміші;відновні властивості;fructose;sorbite;barley-malt extract;chicory;chicory’s mixes;dried;dairy dessert mixes;soluble properties;ячменно-солодовый экстракт;цикорий;цикорийные смеси;топинамбур;сухие десертные молочные смеси;восстановительные свойства;сорбит
Дата публікації: 2013
Видавництво: ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького.
Бібліографічний опис: Гребельник О.П. Дослідження сухих десертних молочних сумішей / О.П.Гребельник, А.Г.Пухляк, Г.П.Калініна // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С.З.Гжицького .- 2013 .- Т.15, № 3 (57), Ч. 4 .- С. 47 – 54.
Короткий огляд (реферат): Досліджено вплив фруктози, сорбіту, ячмінно-солодового екстракту, цикорію, топінамбуру, какао, цикорійних сумішей на органолептичні, фізико-хімічні та відновні властивості сухих десертних молочних сумішей. У подальших роботах з розробки рецептур сухих десертних сумішей багатоцільового призначення рекомендовано використовувати фруктозу, сорбіт, ячмінно-солодовий екстракт та цикорій. Исследовано влияние фруктозы, сорбита, ячменно-солодового экстракта, цикория, топинамбура, какао, цикорийних смесей на органолептические, физико-химические и восстановительные свойства сухих десертных молочных смесей. В дальнейших работах по разработке рецептур сухих десертных смесей многоцелевого назначения рекомендуется использовать фруктозу, сорбит, ячменно-солодовый экстракт и цикорий
Опис: The influence of fructose, sorbite, barley-malt extract, chicory, artichoke, cocoa, and chicory’s mixes for the organoleptic, physical-chemical and soluble properties of dried dairy dessert mixes. In further work on developing recipes multi-purpose dry dessert mixes recommended fructose, sorbite, chicory, chicory’s mixes.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1528
ISSN: 2518-1327
УДК: Індекси УДК 637.141.8
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Doslidzhennia_sukhykh.pdf296,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.