Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1528
Title: Дослідження сухих десертних молочних сумішей
Other Titles: Research of dried dessert milk mixes
Authors: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Orsana
Пухляк, Анастасія Григорівна
Pukhliak, Anastasiya
Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Galina
Keywords: фруктоза;сорбіт;ячмінно-солодовий екстракт;цикорій;цикорійні суміші;топінамбур;сухі десертні молочні суміші;відновні властивості;fructose;sorbite;barley-malt extract;chicory;chicory’s mixes;dried;dairy dessert mixes;soluble properties;ячменно-солодовый экстракт;цикорий;цикорийные смеси;топинамбур;сухие десертные молочные смеси;восстановительные свойства;сорбит
Issue Date: 2013
Publisher: ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького.
Citation: Гребельник О.П. Дослідження сухих десертних молочних сумішей / О.П.Гребельник, А.Г.Пухляк, Г.П.Калініна // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С.З.Гжицького .- 2013 .- Т.15, № 3 (57), Ч. 4 .- С. 47 – 54.
Abstract: Досліджено вплив фруктози, сорбіту, ячмінно-солодового екстракту, цикорію, топінамбуру, какао, цикорійних сумішей на органолептичні, фізико-хімічні та відновні властивості сухих десертних молочних сумішей. У подальших роботах з розробки рецептур сухих десертних сумішей багатоцільового призначення рекомендовано використовувати фруктозу, сорбіт, ячмінно-солодовий екстракт та цикорій. Исследовано влияние фруктозы, сорбита, ячменно-солодового экстракта, цикория, топинамбура, какао, цикорийних смесей на органолептические, физико-химические и восстановительные свойства сухих десертных молочных смесей. В дальнейших работах по разработке рецептур сухих десертных смесей многоцелевого назначения рекомендуется использовать фруктозу, сорбит, ячменно-солодовый экстракт и цикорий
Description: The influence of fructose, sorbite, barley-malt extract, chicory, artichoke, cocoa, and chicory’s mixes for the organoleptic, physical-chemical and soluble properties of dried dairy dessert mixes. In further work on developing recipes multi-purpose dry dessert mixes recommended fructose, sorbite, chicory, chicory’s mixes.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1528
ISSN: 2518-1327
metadata.dc.identifier.udc: Індекси УДК 637.141.8
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Doslidzhennia_sukhykh.pdf296,55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.