Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1528
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorHrebelnyk, Orsana-
dc.contributor.authorПухляк, Анастасія Григорівна-
dc.contributor.authorPukhliak, Anastasiya-
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Galina-
dc.date.accessioned2018-11-13T08:50:44Z-
dc.date.available2018-11-13T08:50:44Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГребельник О.П. Дослідження сухих десертних молочних сумішей / О.П.Гребельник, А.Г.Пухляк, Г.П.Калініна // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С.З.Гжицького .- 2013 .- Т.15, № 3 (57), Ч. 4 .- С. 47 – 54.uk_UA
dc.identifier.issn2518-1327-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1528-
dc.descriptionThe influence of fructose, sorbite, barley-malt extract, chicory, artichoke, cocoa, and chicory’s mixes for the organoleptic, physical-chemical and soluble properties of dried dairy dessert mixes. In further work on developing recipes multi-purpose dry dessert mixes recommended fructose, sorbite, chicory, chicory’s mixes.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено вплив фруктози, сорбіту, ячмінно-солодового екстракту, цикорію, топінамбуру, какао, цикорійних сумішей на органолептичні, фізико-хімічні та відновні властивості сухих десертних молочних сумішей. У подальших роботах з розробки рецептур сухих десертних сумішей багатоцільового призначення рекомендовано використовувати фруктозу, сорбіт, ячмінно-солодовий екстракт та цикорій. Исследовано влияние фруктозы, сорбита, ячменно-солодового экстракта, цикория, топинамбура, какао, цикорийних смесей на органолептические, физико-химические и восстановительные свойства сухих десертных молочных смесей. В дальнейших работах по разработке рецептур сухих десертных смесей многоцелевого назначения рекомендуется использовать фруктозу, сорбит, ячменно-солодовый экстракт и цикорийuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького.uk_UA
dc.subjectфруктозаuk_UA
dc.subjectсорбітuk_UA
dc.subjectячмінно-солодовий екстрактuk_UA
dc.subjectцикорійuk_UA
dc.subjectцикорійні сумішіuk_UA
dc.subjectтопінамбурuk_UA
dc.subjectсухі десертні молочні сумішіuk_UA
dc.subjectвідновні властивостіuk_UA
dc.subjectfructoseuk_UA
dc.subjectsorbiteuk_UA
dc.subjectbarley-malt extractuk_UA
dc.subjectchicoryuk_UA
dc.subjectchicory’s mixesuk_UA
dc.subjectdrieduk_UA
dc.subjectdairy dessert mixesuk_UA
dc.subjectsoluble propertiesuk_UA
dc.subjectячменно-солодовый экстрактuk_UA
dc.subjectцикорийuk_UA
dc.subjectцикорийные смесиuk_UA
dc.subjectтопинамбурuk_UA
dc.subjectсухие десертные молочные смесиuk_UA
dc.subjectвосстановительные свойстваuk_UA
dc.subjectсорбитuk_UA
dc.titleДослідження сухих десертних молочних сумішейuk_UA
dc.title.alternativeResearch of dried dessert milk mixesuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udcІндекси УДК 637.141.8uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Doslidzhennia_sukhykh.pdf296,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.