Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1528
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гребельник, Оксана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Hrebelnyk, Orsana | - |
dc.contributor.author | Пухляк, Анастасія Григорівна | - |
dc.contributor.author | Pukhliak, Anastasiya | - |
dc.contributor.author | Калініна, Галина Петрівна | - |
dc.contributor.author | Kalinina, Galina | - |
dc.date.accessioned | 2018-11-13T08:50:44Z | - |
dc.date.available | 2018-11-13T08:50:44Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Гребельник О.П. Дослідження сухих десертних молочних сумішей / О.П.Гребельник, А.Г.Пухляк, Г.П.Калініна // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С.З.Гжицького .- 2013 .- Т.15, № 3 (57), Ч. 4 .- С. 47 – 54. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2518-1327 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1528 | - |
dc.description | The influence of fructose, sorbite, barley-malt extract, chicory, artichoke, cocoa, and chicory’s mixes for the organoleptic, physical-chemical and soluble properties of dried dairy dessert mixes. In further work on developing recipes multi-purpose dry dessert mixes recommended fructose, sorbite, chicory, chicory’s mixes. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено вплив фруктози, сорбіту, ячмінно-солодового екстракту, цикорію, топінамбуру, какао, цикорійних сумішей на органолептичні, фізико-хімічні та відновні властивості сухих десертних молочних сумішей. У подальших роботах з розробки рецептур сухих десертних сумішей багатоцільового призначення рекомендовано використовувати фруктозу, сорбіт, ячмінно-солодовий екстракт та цикорій. Исследовано влияние фруктозы, сорбита, ячменно-солодового экстракта, цикория, топинамбура, какао, цикорийних смесей на органолептические, физико-химические и восстановительные свойства сухих десертных молочных смесей. В дальнейших работах по разработке рецептур сухих десертных смесей многоцелевого назначения рекомендуется использовать фруктозу, сорбит, ячменно-солодовый экстракт и цикорий | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького. | uk_UA |
dc.subject | фруктоза | uk_UA |
dc.subject | сорбіт | uk_UA |
dc.subject | ячмінно-солодовий екстракт | uk_UA |
dc.subject | цикорій | uk_UA |
dc.subject | цикорійні суміші | uk_UA |
dc.subject | топінамбур | uk_UA |
dc.subject | сухі десертні молочні суміші | uk_UA |
dc.subject | відновні властивості | uk_UA |
dc.subject | fructose | uk_UA |
dc.subject | sorbite | uk_UA |
dc.subject | barley-malt extract | uk_UA |
dc.subject | chicory | uk_UA |
dc.subject | chicory’s mixes | uk_UA |
dc.subject | dried | uk_UA |
dc.subject | dairy dessert mixes | uk_UA |
dc.subject | soluble properties | uk_UA |
dc.subject | ячменно-солодовый экстракт | uk_UA |
dc.subject | цикорий | uk_UA |
dc.subject | цикорийные смеси | uk_UA |
dc.subject | топинамбур | uk_UA |
dc.subject | сухие десертные молочные смеси | uk_UA |
dc.subject | восстановительные свойства | uk_UA |
dc.subject | сорбит | uk_UA |
dc.title | Дослідження сухих десертних молочних сумішей | uk_UA |
dc.title.alternative | Research of dried dessert milk mixes | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | Індекси УДК 637.141.8 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Doslidzhennia_sukhykh.pdf | 296,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.