Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15092
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШубенко, Лідія Анатоліївна-
dc.contributor.authorShubenko, Lidiia-
dc.date.accessioned2025-11-18T09:47:18Z-
dc.date.available2025-11-18T09:47:18Z-
dc.date.issued2025-04-
dc.identifier.citationШубенко Л.А. Морозостійкість бруньок ожини. Міжнародна науково-практична конференція «Сучасний стан та пріоритети модернізації науки, освіти, технологій та суспільства», 16 квітня 2025 р. м. Ізмаїл, С.73-74.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15092-
dc.descriptionLow temperatures in winter, and especially temperature fluctuations in the winter-spring period, negatively affect the development of blackberries in the conditions of the Right-Bank Forest-Steppe of Ukraine. Such weather conditions allowed for an objective assessment of the winter hardiness of introduced blackberry varieties in natural growing conditions. The results of the study showed that the winter hardiness of the introduced varieties of the ‘Blackberry’ variety was assessed as good, while the winter hardiness of the ‘Blackberry’ variety was assessed as poor.uk_UA
dc.description.abstractНизькі температури взимку, а особливо коливання температури у зимововесняний період негативно впливають на розвиток ожини в умовах Правобережного Лісостепу України. Такі погодні умови дозволили об'єктивно оцінити інтродуковані сорти ожини на зимостійкість в природних умовах вирощуванняuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЦентр фінансово-економічних наукових дослідженьuk_UA
dc.subjectожинаuk_UA
dc.subjectстійкість бруньокuk_UA
dc.subjectнизька температураuk_UA
dc.subjectblackberryuk_UA
dc.subjectbud stabilityuk_UA
dc.subjectlow temperatureuk_UA
dc.titleМорозостійкість бруньок ожиниuk_UA
dc.title.alternativeFrost resistance of blackberry budsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc634.717uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Морозостійкість бруньок.pdf184,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.