Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15092
Назва: Морозостійкість бруньок ожини
Інші назви: Frost resistance of blackberry buds
Автори: Шубенко, Лідія Анатоліївна
Shubenko, Lidiia
Ключові слова: ожина;стійкість бруньок;низька температура;blackberry;bud stability;low temperature
Дата публікації: кві-2025
Видавництво: Центр фінансово-економічних наукових досліджень
Бібліографічний опис: Шубенко Л.А. Морозостійкість бруньок ожини. Міжнародна науково-практична конференція «Сучасний стан та пріоритети модернізації науки, освіти, технологій та суспільства», 16 квітня 2025 р. м. Ізмаїл, С.73-74.
Короткий огляд (реферат): Низькі температури взимку, а особливо коливання температури у зимововесняний період негативно впливають на розвиток ожини в умовах Правобережного Лісостепу України. Такі погодні умови дозволили об'єктивно оцінити інтродуковані сорти ожини на зимостійкість в природних умовах вирощування
Опис: Low temperatures in winter, and especially temperature fluctuations in the winter-spring period, negatively affect the development of blackberries in the conditions of the Right-Bank Forest-Steppe of Ukraine. Such weather conditions allowed for an objective assessment of the winter hardiness of introduced blackberry varieties in natural growing conditions. The results of the study showed that the winter hardiness of the introduced varieties of the ‘Blackberry’ variety was assessed as good, while the winter hardiness of the ‘Blackberry’ variety was assessed as poor.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/15092
УДК: 634.717
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Морозостійкість бруньок.pdf184,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.