Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14964
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКороль-Безпала, Леся Петрівна-
dc.contributor.authorKorol-Bezpala, Lesia-
dc.date.accessioned2025-10-30T12:44:06Z-
dc.date.available2025-10-30T12:44:06Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКороль-Безпала Л.П. Мінеральний склад арахісу різних виробників / Л.П. Король-Безпала // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (БНАУ, 2 жовтня 2025 р .).– Біла Церква, 2025 .- С. 24-25.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14964-
dc.descriptionEvery day, depending on age, physical activity level, and a number of other factors, a person needs a certain amount of calories, which they obtain from nutritious foods. Peanuts, which contain NH4, K, Na, Mg, Са, S, Р.uk_UA
dc.description.abstractЩодня людині, залежно від її віку, рівня фізичної активності та ряду інших факторів, необхідна певна кількість калорій, яку вона отримує з поживних харчових продуктів. Перспективним джерелом поживних речовин, важливих для підтримання здоров’я, є арахіс, який містить NH4, K, Na, Mg, Са, S, Р.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectарахісuk_UA
dc.subjectмінеральний складuk_UA
dc.subjectхарчовий продуктuk_UA
dc.subjectвиробники арахісуuk_UA
dc.subjectpeanutsuk_UA
dc.subjectmineral compositionuk_UA
dc.subjectfood productuk_UA
dc.subjectpeanut producersuk_UA
dc.titleМінеральний склад арахісу різних виробниківuk_UA
dc.title.alternativeМineral composition of peanuts from various manufacturersuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc632.58:549.9uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mineralnyi_sklad.pdf865,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.