Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14885
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМерзлов, Сергій Віталійович-
dc.contributor.authorMerzlov, Serhii-
dc.contributor.authorШурчкова, Юлія Олександрівна-
dc.contributor.authorShurchkova, Yulia-
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorHrebelnyk, Oksana-
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Halyna-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2025-10-23T04:11:17Z-
dc.date.available2025-10-23T04:11:17Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації щодо проходження професійної практики в умовах виробництва для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології» С.В. Мерзлов та ін./ За ред. Г.П. Калініної. – Біла Церква, 2025. – 28 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14885-
dc.descriptionInternships are an essential component of the professional training of food technology master's students. Their primary objective is to enable applicants to acquire professional skills and competencies in their field, while also consolidating, expanding, and systematizing the theoretical knowledge acquired at university and preparing future specialists for independent work. The internship program is based on the Regulations on the Organization of the Educational Process at Belotserkovsky National Agrarian University, the educational and professional program, higher education quality assessment tools, the comprehensive internship program for the G13 "Food Technology" specialty, the standard and working curricula, and the syllabi of academic disciplines.uk_UA
dc.description.abstractПрактика є важливою складовою частиною фахової підготовки магістрів з харчових технологій. Основне її завдання – набуття здобувачами вищої освіти професійних умінь і навичок спеціальності у поєднанні із закріпленням, розширенням і систематизацією одержаних в університеті теоретичних знань та готовністю майбутнього фахівця до самостійної трудової діяльності. Робоча програма практики розроблена на основі «Положення про організацію освітнього процесу у Білоцерківському національному аграрному університеті», освітньо-професійної програми, засобів діагностики якості вищої освіти, наскрізної програми практик спеціальності G13 «Харчові технології», типового і робочого навчальних планів та програм навчальних дисциплін.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectвиробнича практикаuk_UA
dc.subjectтехнологічні процесиuk_UA
dc.subjectструктура підприємстваuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectуправління якістюuk_UA
dc.subjectindustrial practiceuk_UA
dc.subjecttechnological processesuk_UA
dc.subjectenterprise structureuk_UA
dc.subjectinnovative technologiesuk_UA
dc.subjectquality managementuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації до виконання програми професійної практики та написання щоденника-звітуuk_UA
dc.title.alternativeGuidelines for completing the professional practice program and writing a diary reportuk_UA
dc.typeМетодичні рекомендаціїuk_UA
dc.identifier.udc637:378.147(076)uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metodychni_rekomendatsii (2).pdf933,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.