Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14885Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Мерзлов, Сергій Віталійович | - |
| dc.contributor.author | Merzlov, Serhii | - |
| dc.contributor.author | Шурчкова, Юлія Олександрівна | - |
| dc.contributor.author | Shurchkova, Yulia | - |
| dc.contributor.author | Гребельник, Оксана Петрівна | - |
| dc.contributor.author | Hrebelnyk, Oksana | - |
| dc.contributor.author | Калініна, Галина Петрівна | - |
| dc.contributor.author | Kalinina, Halyna | - |
| dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
| dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
| dc.date.accessioned | 2025-10-23T04:11:17Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-23T04:11:17Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Методичні рекомендації щодо проходження професійної практики в умовах виробництва для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології» С.В. Мерзлов та ін./ За ред. Г.П. Калініної. – Біла Церква, 2025. – 28 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14885 | - |
| dc.description | Internships are an essential component of the professional training of food technology master's students. Their primary objective is to enable applicants to acquire professional skills and competencies in their field, while also consolidating, expanding, and systematizing the theoretical knowledge acquired at university and preparing future specialists for independent work. The internship program is based on the Regulations on the Organization of the Educational Process at Belotserkovsky National Agrarian University, the educational and professional program, higher education quality assessment tools, the comprehensive internship program for the G13 "Food Technology" specialty, the standard and working curricula, and the syllabi of academic disciplines. | uk_UA |
| dc.description.abstract | Практика є важливою складовою частиною фахової підготовки магістрів з харчових технологій. Основне її завдання – набуття здобувачами вищої освіти професійних умінь і навичок спеціальності у поєднанні із закріпленням, розширенням і систематизацією одержаних в університеті теоретичних знань та готовністю майбутнього фахівця до самостійної трудової діяльності. Робоча програма практики розроблена на основі «Положення про організацію освітнього процесу у Білоцерківському національному аграрному університеті», освітньо-професійної програми, засобів діагностики якості вищої освіти, наскрізної програми практик спеціальності G13 «Харчові технології», типового і робочого навчальних планів та програм навчальних дисциплін. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
| dc.subject | виробнича практика | uk_UA |
| dc.subject | технологічні процеси | uk_UA |
| dc.subject | структура підприємства | uk_UA |
| dc.subject | інноваційні технології | uk_UA |
| dc.subject | управління якістю | uk_UA |
| dc.subject | industrial practice | uk_UA |
| dc.subject | technological processes | uk_UA |
| dc.subject | enterprise structure | uk_UA |
| dc.subject | innovative technologies | uk_UA |
| dc.subject | quality management | uk_UA |
| dc.title | Методичні рекомендації до виконання програми професійної практики та написання щоденника-звіту | uk_UA |
| dc.title.alternative | Guidelines for completing the professional practice program and writing a diary report | uk_UA |
| dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
| dc.identifier.udc | 637:378.147(076) | uk_UA |
| Appears in Collections: | Наукові публікації | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Metodychni_rekomendatsii (2).pdf | 933,88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.