Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14885| Назва: | Методичні рекомендації до виконання програми професійної практики та написання щоденника-звіту |
| Інші назви: | Guidelines for completing the professional practice program and writing a diary report |
| Автори: | Мерзлов, Сергій Віталійович Merzlov, Serhii Шурчкова, Юлія Олександрівна Shurchkova, Yulia Гребельник, Оксана Петрівна Hrebelnyk, Oksana Калініна, Галина Петрівна Kalinina, Halyna Наріжний, Сергій Анатолійович Narizhniy, Serhiy |
| Ключові слова: | виробнича практика;технологічні процеси;структура підприємства;інноваційні технології;управління якістю;industrial practice;technological processes;enterprise structure;innovative technologies;quality management |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Методичні рекомендації щодо проходження професійної практики в умовах виробництва для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології» С.В. Мерзлов та ін./ За ред. Г.П. Калініної. – Біла Церква, 2025. – 28 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Практика є важливою складовою частиною фахової підготовки магістрів з харчових технологій. Основне її завдання – набуття здобувачами вищої освіти професійних умінь і навичок спеціальності у поєднанні із закріпленням, розширенням і систематизацією одержаних в університеті теоретичних знань та готовністю майбутнього фахівця до самостійної трудової діяльності. Робоча програма практики розроблена на основі «Положення про організацію освітнього процесу у Білоцерківському національному аграрному університеті», освітньо-професійної програми, засобів діагностики якості вищої освіти, наскрізної програми практик спеціальності G13 «Харчові технології», типового і робочого навчальних планів та програм навчальних дисциплін. |
| Опис: | Internships are an essential component of the professional training of food technology master's students. Their primary objective is to enable applicants to acquire professional skills and competencies in their field, while also consolidating, expanding, and systematizing the theoretical knowledge acquired at university and preparing future specialists for independent work. The internship program is based on the Regulations on the Organization of the Educational Process at Belotserkovsky National Agrarian University, the educational and professional program, higher education quality assessment tools, the comprehensive internship program for the G13 "Food Technology" specialty, the standard and working curricula, and the syllabi of academic disciplines. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14885 |
| УДК: | 637:378.147(076) |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Metodychni_rekomendatsii (2).pdf | 933,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.