Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14885
Title: Методичні рекомендації до виконання програми професійної практики та написання щоденника-звіту
Other Titles: Guidelines for completing the professional practice program and writing a diary report
Authors: Мерзлов, Сергій Віталійович
Merzlov, Serhii
Шурчкова, Юлія Олександрівна
Shurchkova, Yulia
Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Halyna
Наріжний, Сергій Анатолійович
Narizhniy, Serhiy
Keywords: виробнича практика;технологічні процеси;структура підприємства;інноваційні технології;управління якістю;industrial practice;technological processes;enterprise structure;innovative technologies;quality management
Issue Date: 2025
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Методичні рекомендації щодо проходження професійної практики в умовах виробництва для студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології» С.В. Мерзлов та ін./ За ред. Г.П. Калініної. – Біла Церква, 2025. – 28 с.
Abstract: Практика є важливою складовою частиною фахової підготовки магістрів з харчових технологій. Основне її завдання – набуття здобувачами вищої освіти професійних умінь і навичок спеціальності у поєднанні із закріпленням, розширенням і систематизацією одержаних в університеті теоретичних знань та готовністю майбутнього фахівця до самостійної трудової діяльності. Робоча програма практики розроблена на основі «Положення про організацію освітнього процесу у Білоцерківському національному аграрному університеті», освітньо-професійної програми, засобів діагностики якості вищої освіти, наскрізної програми практик спеціальності G13 «Харчові технології», типового і робочого навчальних планів та програм навчальних дисциплін.
Description: Internships are an essential component of the professional training of food technology master's students. Their primary objective is to enable applicants to acquire professional skills and competencies in their field, while also consolidating, expanding, and systematizing the theoretical knowledge acquired at university and preparing future specialists for independent work. The internship program is based on the Regulations on the Organization of the Educational Process at Belotserkovsky National Agrarian University, the educational and professional program, higher education quality assessment tools, the comprehensive internship program for the G13 "Food Technology" specialty, the standard and working curricula, and the syllabi of academic disciplines.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14885
metadata.dc.identifier.udc: 637:378.147(076)
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metodychni_rekomendatsii (2).pdf933,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.