Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1482
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедорук, Наталія Миколаївна-
dc.contributor.authorFedoruk, Natalia-
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Galina-
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorHrebelnyk, Oksana-
dc.date.accessioned2018-11-07T12:05:16Z-
dc.date.available2018-11-07T12:05:16Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФедорук Н.М. Вплив режимів та температури заморожування на якість меланжу із яєць страусів африканських / Н.М.Федорук, Г.П.Калініна, О.П.Гребельник // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток ветеринарної медицини та технологій тваринництва. Інноваційні технології в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції .- Біла Церква: БНАУ, 2018 .- С. 62 – 63.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1482-
dc.descriptionOstrich egg production over time becomes important for the food industry due to its nutritional indices. Both production technology and storage conditions are very important for obtaining food. The analysis of modes and temperatures of freezing of melange under experimental conditions indicates the advantage of maintaining the quality and economic performance of a product in a single-phase mode and at a temperature of -18 ° С.uk_UA
dc.description.abstractЯєчна продукція страусів з часом набуває важливого значення для харчової промисловості у зв’язку зі своїми харчовими показниками. Як технологія виробництва так і умови зберігання дуже важливі для отримання харчових продуктів. Аналіз режимів та температури заморожування меланжу за дослідних умов, свідчить про перевагу збереження якісних та економічних показників виробництва продукту при однофазному режимі та температурі – 18 °С. Яичная продукция страусов со временем приобретает важное значение для пищевой промышленности в связи со своими пищевыми показателями. Как технология производства так и условия хранения очень важны для получения пищевых продуктов. Анализ режимов и температуры замораживания меланжа по исследовательских условий, свидетельствует о преимуществе сохранения качественных и экономических показателей производства продукта при однофазном режиме и температуре - 18 ° С.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectстрауси африканськіuk_UA
dc.subjectяєчна продуктивністьuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectбілокuk_UA
dc.subjectжовтокuk_UA
dc.subjectмеланжuk_UA
dc.subjectAfrican ostrichesuk_UA
dc.subjectegg productionuk_UA
dc.subjectfreezinguk_UA
dc.subjectproteinuk_UA
dc.subjectyolkuk_UA
dc.subjectmélangeuk_UA
dc.subjectстраусы африканскиеuk_UA
dc.subjectяичная производительностьuk_UA
dc.subjectзамораживанияuk_UA
dc.subjectбелокuk_UA
dc.subjectжелтокuk_UA
dc.titleВплив режимів та температури заморожування на якість меланжу із яєць страусів африканськихuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of the modes and temperature of freezing on the quality of melange from ostrich eggsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.4:661.5: 664.8.037.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_rezhymiv.pdf298,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.