Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1482
Title: Вплив режимів та температури заморожування на якість меланжу із яєць страусів африканських
Other Titles: Influence of the modes and temperature of freezing on the quality of melange from ostrich eggs
Authors: Федорук, Наталія Миколаївна
Fedoruk, Natalia
Калініна, Галина Петрівна
Kalinina, Galina
Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Keywords: страуси африканські;яєчна продуктивність;заморожування;білок;жовток;меланж;African ostriches;egg production;freezing;protein;yolk;mélange;страусы африканские;яичная производительность;замораживания;белок;желток
Issue Date: 2018
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Федорук Н.М. Вплив режимів та температури заморожування на якість меланжу із яєць страусів африканських / Н.М.Федорук, Г.П.Калініна, О.П.Гребельник // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток ветеринарної медицини та технологій тваринництва. Інноваційні технології в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції .- Біла Церква: БНАУ, 2018 .- С. 62 – 63.
Abstract: Яєчна продукція страусів з часом набуває важливого значення для харчової промисловості у зв’язку зі своїми харчовими показниками. Як технологія виробництва так і умови зберігання дуже важливі для отримання харчових продуктів. Аналіз режимів та температури заморожування меланжу за дослідних умов, свідчить про перевагу збереження якісних та економічних показників виробництва продукту при однофазному режимі та температурі – 18 °С. Яичная продукция страусов со временем приобретает важное значение для пищевой промышленности в связи со своими пищевыми показателями. Как технология производства так и условия хранения очень важны для получения пищевых продуктов. Анализ режимов и температуры замораживания меланжа по исследовательских условий, свидетельствует о преимуществе сохранения качественных и экономических показателей производства продукта при однофазном режиме и температуре - 18 ° С.
Description: Ostrich egg production over time becomes important for the food industry due to its nutritional indices. Both production technology and storage conditions are very important for obtaining food. The analysis of modes and temperatures of freezing of melange under experimental conditions indicates the advantage of maintaining the quality and economic performance of a product in a single-phase mode and at a temperature of -18 ° С.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1482
metadata.dc.identifier.udc: 637.4:661.5: 664.8.037.5
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vplyv_rezhymiv.pdf298,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.