Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11970
Назва: | Спосіб визначення вмісту аміно-аміачного азоту у м'ясі птиці |
Інші назви: | The method of determining the content of amino-ammonia nitrogen in poultry meat |
Автори: | Богатко, Альона Федорівна Bogatko, Aliona Богатко, Надія Михайлівна Bogatko, Nadiіa Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia Лясота, Василь Петрович Lyasota, Vasily Мазур, Тетяна Григорівна Mazur, Tetyana Мельник, Андрій Юрійович Melnyk, Andriy |
Ключові слова: | визначення вмісту аміно-аміачного азоту;птиця;м'ясо птиці;determination of amino ammonia nitrogen content;bird;poultry meat |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Спосіб визначення вмісту аміно-аміачного азоту у м'ясі птиці: пат.153118:МПК G01N 33|12 (2006/01) / Богатко А.Ф., Богатко Н.М., Букалова Н.В., Лясота В.П., Мазур Т.Г., Мельник А.Ю. - № u 2022 03318 заявл. 09.09.2022; опубл. 25.05.2023, Бюл. № 21. -4 с. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб визначення вмісту аміно-аміачного азоту у м'ясі птиці, що полягає у використанні профільтрованої м'ясо-водної витяжки, до якої додають дистильовану воду і додають індикатор спиртовий. |
Опис: | The method of determining the content of amino-ammonia nitrogen in poultry meat, which consists in the use of a filtered meat-water extractor, to which distilled water is added and an alcohol indicator is added. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11970 |
УДК: | 636.5:616-074 |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sposib_vyznachennja_vmistu.pdf | 3,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.