Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11970
Назва: Спосіб визначення вмісту аміно-аміачного азоту у м'ясі птиці
Інші назви: The method of determining the content of amino-ammonia nitrogen in poultry meat
Автори: Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Мельник, Андрій Юрійович
Melnyk, Andriy
Ключові слова: визначення вмісту аміно-аміачного азоту;птиця;м'ясо птиці;determination of amino ammonia nitrogen content;bird;poultry meat
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Спосіб визначення вмісту аміно-аміачного азоту у м'ясі птиці: пат.153118:МПК G01N 33|12 (2006/01) / Богатко А.Ф., Богатко Н.М., Букалова Н.В., Лясота В.П., Мазур Т.Г., Мельник А.Ю. - № u 2022 03318 заявл. 09.09.2022; опубл. 25.05.2023, Бюл. № 21. -4 с.
Короткий огляд (реферат): Спосіб визначення вмісту аміно-аміачного азоту у м'ясі птиці, що полягає у використанні профільтрованої м'ясо-водної витяжки, до якої додають дистильовану воду і додають індикатор спиртовий.
Опис: The method of determining the content of amino-ammonia nitrogen in poultry meat, which consists in the use of a filtered meat-water extractor, to which distilled water is added and an alcohol indicator is added.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11970
УДК: 636.5:616-074
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sposib_vyznachennja_vmistu.pdf3,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.