Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11970
Title: Спосіб визначення вмісту аміно-аміачного азоту у м'ясі птиці
Other Titles: The method of determining the content of amino-ammonia nitrogen in poultry meat
Authors: Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Лясота, Василь Петрович
Lyasota, Vasily
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Мельник, Андрій Юрійович
Melnyk, Andriy
Keywords: визначення вмісту аміно-аміачного азоту;птиця;м'ясо птиці;determination of amino ammonia nitrogen content;bird;poultry meat
Issue Date: 2023
Citation: Спосіб визначення вмісту аміно-аміачного азоту у м'ясі птиці: пат.153118:МПК G01N 33|12 (2006/01) / Богатко А.Ф., Богатко Н.М., Букалова Н.В., Лясота В.П., Мазур Т.Г., Мельник А.Ю. - № u 2022 03318 заявл. 09.09.2022; опубл. 25.05.2023, Бюл. № 21. -4 с.
Abstract: Спосіб визначення вмісту аміно-аміачного азоту у м'ясі птиці, що полягає у використанні профільтрованої м'ясо-водної витяжки, до якої додають дистильовану воду і додають індикатор спиртовий.
Description: The method of determining the content of amino-ammonia nitrogen in poultry meat, which consists in the use of a filtered meat-water extractor, to which distilled water is added and an alcohol indicator is added.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11970
metadata.dc.identifier.udc: 636.5:616-074
Appears in Collections:Інші публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sposib_vyznachennja_vmistu.pdf3,06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.