Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11970
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богатко, Альона Федорівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Aliona | - |
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiіa | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Лясота, Василь Петрович | - |
dc.contributor.author | Lyasota, Vasily | - |
dc.contributor.author | Мазур, Тетяна Григорівна | - |
dc.contributor.author | Mazur, Tetyana | - |
dc.contributor.author | Мельник, Андрій Юрійович | - |
dc.contributor.author | Melnyk, Andriy | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-23T07:46:25Z | - |
dc.date.available | 2024-06-23T07:46:25Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб визначення вмісту аміно-аміачного азоту у м'ясі птиці: пат.153118:МПК G01N 33|12 (2006/01) / Богатко А.Ф., Богатко Н.М., Букалова Н.В., Лясота В.П., Мазур Т.Г., Мельник А.Ю. - № u 2022 03318 заявл. 09.09.2022; опубл. 25.05.2023, Бюл. № 21. -4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11970 | - |
dc.description | The method of determining the content of amino-ammonia nitrogen in poultry meat, which consists in the use of a filtered meat-water extractor, to which distilled water is added and an alcohol indicator is added. | uk_UA |
dc.description.abstract | Спосіб визначення вмісту аміно-аміачного азоту у м'ясі птиці, що полягає у використанні профільтрованої м'ясо-водної витяжки, до якої додають дистильовану воду і додають індикатор спиртовий. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | визначення вмісту аміно-аміачного азоту | uk_UA |
dc.subject | птиця | uk_UA |
dc.subject | м'ясо птиці | uk_UA |
dc.subject | determination of amino ammonia nitrogen content | uk_UA |
dc.subject | bird | uk_UA |
dc.subject | poultry meat | uk_UA |
dc.title | Спосіб визначення вмісту аміно-аміачного азоту у м'ясі птиці | uk_UA |
dc.title.alternative | The method of determining the content of amino-ammonia nitrogen in poultry meat | uk_UA |
dc.type | Патент | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.5:616-074 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sposib_vyznachennja_vmistu.pdf | 3,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.