Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11970
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorМельник, Андрій Юрійович-
dc.contributor.authorMelnyk, Andriy-
dc.date.accessioned2024-06-23T07:46:25Z-
dc.date.available2024-06-23T07:46:25Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСпосіб визначення вмісту аміно-аміачного азоту у м'ясі птиці: пат.153118:МПК G01N 33|12 (2006/01) / Богатко А.Ф., Богатко Н.М., Букалова Н.В., Лясота В.П., Мазур Т.Г., Мельник А.Ю. - № u 2022 03318 заявл. 09.09.2022; опубл. 25.05.2023, Бюл. № 21. -4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11970-
dc.descriptionThe method of determining the content of amino-ammonia nitrogen in poultry meat, which consists in the use of a filtered meat-water extractor, to which distilled water is added and an alcohol indicator is added.uk_UA
dc.description.abstractСпосіб визначення вмісту аміно-аміачного азоту у м'ясі птиці, що полягає у використанні профільтрованої м'ясо-водної витяжки, до якої додають дистильовану воду і додають індикатор спиртовий.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectвизначення вмісту аміно-аміачного азотуuk_UA
dc.subjectптицяuk_UA
dc.subjectм'ясо птиціuk_UA
dc.subjectdetermination of amino ammonia nitrogen contentuk_UA
dc.subjectbirduk_UA
dc.subjectpoultry meatuk_UA
dc.titleСпосіб визначення вмісту аміно-аміачного азоту у м'ясі птиціuk_UA
dc.title.alternativeThe method of determining the content of amino-ammonia nitrogen in poultry meatuk_UA
dc.typeПатентuk_UA
dc.identifier.udc636.5:616-074uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sposib_vyznachennja_vmistu.pdf3,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.