Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11809
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загоруй, Людмила Петрівна | - |
dc.contributor.author | Zagoruy, Ludmila | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-17T09:34:56Z | - |
dc.date.available | 2024-06-17T09:34:56Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Загоруй Л. П. Інноваційні підходи у технології м’ясних напівфабрикатів / Л. П. Загоруй // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф.(БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 94–96. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11809 | - |
dc.description | According to literature data, it has been established that it is a promising raw material for the enrichment of meat semi-finished products are powders from vegetable raw materials, waste from the meat industry, which have a wide range of functional properties, which allows improving the physico-chemical and organoleptic characteristics of meat products, giving them new quality indicators, increasing the nutritional value and correcting their chemical composition. | uk_UA |
dc.description.abstract | За літературними даними, встановлено, що перспективною сировиною для збагачення м’ясних напівфабрикатів є порошки з рослинної сировини, відходи м’ясної промисловості, які мають широкий спектр функціональних властивостей, що дозволяє поліпшувати фізико-хімічні й органолептичні характеристики м’ясних виробів, надавати їм нових якісних показників, підвищувати харчову цінність і корегувати їх хімічний склад. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | м’ясні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | meat semi-finished products | uk_UA |
dc.subject | нетрадиційна рослинна сировина | uk_UA |
dc.subject | non-traditional plant raw materials | uk_UA |
dc.title | Інноваційні підходи у технології м'ясних напівфабрикатів | uk_UA |
dc.title.alternative | Innovative approaches in the technology of meat semi-finished products | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.521:658.589:664 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
innovatsiini_pidkhody.pdf | 769,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.