Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11809
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.date.accessioned2024-06-17T09:34:56Z-
dc.date.available2024-06-17T09:34:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЗагоруй Л. П. Інноваційні підходи у технології м’ясних напівфабрикатів / Л. П. Загоруй // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф.(БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 94–96.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11809-
dc.descriptionAccording to literature data, it has been established that it is a promising raw material for the enrichment of meat semi-finished products are powders from vegetable raw materials, waste from the meat industry, which have a wide range of functional properties, which allows improving the physico-chemical and organoleptic characteristics of meat products, giving them new quality indicators, increasing the nutritional value and correcting their chemical composition.uk_UA
dc.description.abstractЗа літературними даними, встановлено, що перспективною сировиною для збагачення м’ясних напівфабрикатів є порошки з рослинної сировини, відходи м’ясної промисловості, які мають широкий спектр функціональних властивостей, що дозволяє поліпшувати фізико-хімічні й органолептичні характеристики м’ясних виробів, надавати їм нових якісних показників, підвищувати харчову цінність і корегувати їх хімічний склад.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectм’ясні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectmeat semi-finished productsuk_UA
dc.subjectнетрадиційна рослинна сировинаuk_UA
dc.subjectnon-traditional plant raw materialsuk_UA
dc.titleІнноваційні підходи у технології м'ясних напівфабрикатівuk_UA
dc.title.alternativeInnovative approaches in the technology of meat semi-finished productsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc637.521:658.589:664uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
innovatsiini_pidkhody.pdf769,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.