Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11809| Title: | Інноваційні підходи у технології м'ясних напівфабрикатів |
| Other Titles: | Innovative approaches in the technology of meat semi-finished products |
| Authors: | Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila |
| Keywords: | м’ясні напівфабрикати;meat semi-finished products;нетрадиційна рослинна сировина;non-traditional plant raw materials |
| Issue Date: | 2023 |
| Publisher: | Білоцерківський НАУ |
| Citation: | Загоруй Л. П. Інноваційні підходи у технології м’ясних напівфабрикатів / Л. П. Загоруй // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф.(БНАУ, 26 жовтня 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С. 94–96. |
| Abstract: | За літературними даними, встановлено, що перспективною сировиною для збагачення м’ясних напівфабрикатів є порошки з рослинної сировини, відходи м’ясної промисловості, які мають широкий спектр функціональних властивостей, що дозволяє поліпшувати фізико-хімічні й органолептичні характеристики м’ясних виробів, надавати їм нових якісних показників, підвищувати харчову цінність і корегувати їх хімічний склад. |
| Description: | According to literature data, it has been established that it is a promising raw material for the enrichment of meat semi-finished products are powders from vegetable raw materials, waste from the meat industry, which have a wide range of functional properties, which allows improving the physico-chemical and organoleptic characteristics of meat products, giving them new quality indicators, increasing the nutritional value and correcting their chemical composition. |
| URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11809 |
| metadata.dc.identifier.udc: | 637.521:658.589:664 |
| Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| innovatsiini_pidkhody.pdf | 769,65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.