Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11770
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКачан, Анатолій Дмитрович-
dc.contributor.authorKachan, Anatoliy-
dc.date.accessioned2024-06-14T09:17:08Z-
dc.date.available2024-06-14T09:17:08Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКачан А. Д. Використання пробіотичної закваски у продуктах лікувально-профілактичного призначення / А. Д. Качан // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. Білоцерківський національний аграрний університет, 26 жовтня 2023 року. – Біла Церква, 2023. – С. 58–60.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11770-
dc.descriptionThe expediency of using complex starters consisting of: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum (4:1:1), and Streptococcus thermophilus, Lactobacillus casei subsp. casei, Bifidobacterium bifidum (4:1:1).uk_UA
dc.description.abstractДоведено доцільність використання комплексних заквасок, що складаються з: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum (4:1:1), і Streptococcus thermophilus, Lactobacillus casei subsp. сasei, Bifidobacteriumbifidum(4:1:1).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмолоко-сировинаuk_UA
dc.subjectraw milkuk_UA
dc.subjectфункціональний продуктuk_UA
dc.subjectfunctional productuk_UA
dc.subjectпро- і пребіотикиuk_UA
dc.subjectpro- and prebioticsuk_UA
dc.subjectбіфідобактеріїuk_UA
dc.subjectbifidobacteriauk_UA
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectbiologically active substancesuk_UA
dc.subjectгалактоолігосахаридиuk_UA
dc.subjectgalactooligosaccharidesuk_UA
dc.titleВикористання пробіотичної закваски у продуктах лікувально-профілактичного призначенняuk_UA
dc.title.alternativeThe use of probiotic starter in products for medical and preventive purposesuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664.6:615.32:614.31uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vykorystannia_probiotychnoi.pdf769,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.