Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11770
Title: | Використання пробіотичної закваски у продуктах лікувально-профілактичного призначення |
Other Titles: | The use of probiotic starter in products for medical and preventive purposes |
Authors: | Качан, Анатолій Дмитрович Kachan, Anatoliy |
Keywords: | молоко-сировина;raw milk;функціональний продукт;functional product;про- і пребіотики;pro- and prebiotics;біфідобактерії;bifidobacteria;біологічно активні речовини;biologically active substances;галактоолігосахариди;galactooligosaccharides |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Качан А. Д. Використання пробіотичної закваски у продуктах лікувально-профілактичного призначення / А. Д. Качан // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. Білоцерківський національний аграрний університет, 26 жовтня 2023 року. – Біла Церква, 2023. – С. 58–60. |
Abstract: | Доведено доцільність використання комплексних заквасок, що складаються з: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum (4:1:1), і Streptococcus thermophilus, Lactobacillus casei subsp. сasei, Bifidobacteriumbifidum(4:1:1). |
Description: | The expediency of using complex starters consisting of: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum (4:1:1), and Streptococcus thermophilus, Lactobacillus casei subsp. casei, Bifidobacterium bifidum (4:1:1). |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11770 |
metadata.dc.identifier.udc: | 664.6:615.32:614.31 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vykorystannia_probiotychnoi.pdf | 769,89 kB | Adobe PDF | View/Open |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.