Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11770
Title: Використання пробіотичної закваски у продуктах лікувально-профілактичного призначення
Other Titles: The use of probiotic starter in products for medical and preventive purposes
Authors: Качан, Анатолій Дмитрович
Kachan, Anatoliy
Keywords: молоко-сировина;raw milk;функціональний продукт;functional product;про- і пребіотики;pro- and prebiotics;біфідобактерії;bifidobacteria;біологічно активні речовини;biologically active substances;галактоолігосахариди;galactooligosaccharides
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Качан А. Д. Використання пробіотичної закваски у продуктах лікувально-профілактичного призначення / А. Д. Качан // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. Білоцерківський національний аграрний університет, 26 жовтня 2023 року. – Біла Церква, 2023. – С. 58–60.
Abstract: Доведено доцільність використання комплексних заквасок, що складаються з: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum (4:1:1), і Streptococcus thermophilus, Lactobacillus casei subsp. сasei, Bifidobacteriumbifidum(4:1:1).
Description: The expediency of using complex starters consisting of: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum (4:1:1), and Streptococcus thermophilus, Lactobacillus casei subsp. casei, Bifidobacterium bifidum (4:1:1).
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11770
metadata.dc.identifier.udc: 664.6:615.32:614.31
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vykorystannia_probiotychnoi.pdf769,89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.