Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11766
Назва: | Вітамінізоване молоко: користь чи маркетинговий хід |
Інші назви: | Vitaminized milk: benefit or marketing ploy |
Автори: | Кульбаченко, Юлія Леонідівна Kulbachenko, Yuliya Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila |
Ключові слова: | вітамінізоване молоко;fortified milk;вітаміни;vitamins;поживна цінність молока;nutritional value of milk |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Кульбаченко Ю. Л. Вітамінізоване молоко: користь чи маркетинговий хід / Ю. Л. Кульбаченко, Л. П. Загоруй // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф (Біла Церква, 17 листопада 2022 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2022.- С. 49–51. |
Серія/номер: | Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології; |
Короткий огляд (реферат): | Проведено порівняльну характеристику вітамінізованого молока з традиційним. Встановлено, що вітамінізоване молоко є чудовою альтернативою для забезпечення добової потреби людини у вітамінах. |
Опис: | A comparative characterization of vitaminized milk with traditional milk was carried out. It has been established that vitaminized milk is an excellent alternative for providing a person's daily need for vitamins. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11766 |
УДК: | 637 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vitaminizovane_mol.pdf | 753,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.