Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ
Ветеринарно-санітарної експертизи, гігієни продуктів тваринництва та патологічної анатомії імені Й.С. Загаєвського
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-5 зі 5.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2015-12
Моніторинг мікробіологічних показників кисломолочних продуктів за ходом технологічного процесу
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
2016-12
Критерії оцінки показників якості та безпечності мороженої риби
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
;
Ковалівський, Владислав Вікторович
;
Kovalivskiy, Vladislav
2021
Оцінка показників безпечності м'яса за мікробіологічними показниками
Майстрова, Яна Віталіївна
;
Maistrova, Yana
;
Тишківська, Наталія Василівна
;
Tishkіvska, Natalii
2022
Безпечність та якість масла солодковершкового різних вітчизняних виробників і визначення його фальсифікації
Лясота, Василь Петрович
;
Lyasota, Vasily
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiіa
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
;
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Ткачук, Світлана Алімівна
;
Tkachuk, Svetlana
;
Приліпко, Тетяна Миколаївна
;
Prilipko, Tetiana
;
Гіптенко, С.І.
;
Giptenko, S.
2023
Безпечність та якість меду натурального бджолиного, виготовленого під різними торговими марками, за реалізації у супермаркетах
Лясота, Василь Петрович
;
Lyasota, Vasily
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiіa
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
;
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Ткачук, Світлана Алімівна
;
Tkachuk, Svetlana
;
Приліпко, Тетяна Миколаївна
;
Prilipko, Tetiana
;
Вакула, Богдан Володимирович
;
Vakula, Bogdan
Перегляд
Автор
4
Khitska, Oksana
4
Хіцька, Оксана Анатоліївна
2
Bogatko, Nadiіa
2
Bukalova, Natalia
2
Dzhmil, Volodymyr
2
Lyasota, Vasily
2
Mazur, Tetyana
2
Prilipko, Tetiana
2
Tkachuk, Svetlana
2
Богатко, Надія Михайлівна
.
далі >
Тема
3
microbiological indicators
3
quality
3
safety
3
безпечність
3
якість
2
microbiological parameters
2
микробиологические показатели
2
органолептичні показники
2
фізико-хімічні показники
1
aerobic and anaerobic microorganisms
.
далі >
за датою випуску
1
2015
1
2016
1
2021
1
2022
1
2023
Has File(s)
5
true
Тип матеріалу
4
Стаття
1
Тези доповідей, Матеріали конфере...