Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ
Ветеринарно-санітарної експертизи, гігієни продуктів тваринництва та патологічної анатомії імені Й.С. Загаєвського
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 71-80 зі 92.
назад
1
...
5
6
7
8
9
10
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Виплив пробіотику «Субтіформ» на жирнокислотний склад м᾽яса курчат-бройлерів
Богатко, Альона Федорівна
;
Bogatko, Aliona
2023
Виявлення фальсифікації вершкового масла за додавання рослинних жирів
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiya
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Приліпко, Тетяна Миколаївна
;
Prylipko, Tetiana
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2023
Сертифікація системи менеджменту безпечності харчової продукції відповідно до оновлених вимог FSSC 22000
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Приліпко, Тетяна Миколаївна
;
Prilipko, Tetiana
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiіa
2023
Порівняльна оцінка якості молока, одержаного в умовах особистих господарств населення та сільськогосподарських підприємств
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
;
Старосвєт, Марина Ігорівна
;
Starosviet, Maryna
2023
Застосування біологічно активних речовин гумінової природи для лактуючих корів
Тишківська, Наталія Василівна
;
Tishkіvska, Natalii
;
Лісіна, Г.В.
;
Lisina, H.
;
Кшановська, Т.В
;
Kshanovska, T.
2023
Ризик-орієнтований контроль безпечності та якості олії соняшникової різних виробників і розроблення експресних й оптимізованих методик випробування
Баришполь, О.М.
;
Baryshpol, O.
;
Лясота, Василь Петрович
;
Lyasota, Vasily
2021
Оцінка показників безпечності м'яса за мікробіологічними показниками
Майстрова, Яна Віталіївна
;
Maistrova, Yana
;
Тишківська, Наталія Василівна
;
Tishkіvska, Natalii
2022
Токсичність, мікробіологічні показники та амінокислотний склад органічної кормової добавки Грінат
Якубчак, Ольга Миколаївна
;
Yakubchak, Olha
;
Тишківська, Наталія Василівна
;
Tishkіvska, Natalii
;
Тишківський, Михайло Ярославович
;
Tishkivskiy, Mykhailo
2022
Безпечність та якість масла солодковершкового різних вітчизняних виробників і визначення його фальсифікації
Лясота, Василь Петрович
;
Lyasota, Vasily
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiіa
;
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
;
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Ткачук, Світлана Алімівна
;
Tkachuk, Svetlana
;
Приліпко, Тетяна Миколаївна
;
Prilipko, Tetiana
;
Гіптенко, С.І.
;
Giptenko, S.
2022
Сучасний рівень системи держконтролю за харчовою продукцією та кормами в Україні
Букалова, Наталія Володимирівна
;
Bukalova, Natalia
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiіa
;
Приліпко, Тетяна Миколаївна
;
Prilipko, Tetiana
Перегляд
Автор
28
Букалова, Наталія Володимирівна
22
Bukalova, Natalia
21
Лясота, Василь Петрович
20
Богатко, Надія Михайлівна
20
Приліпко, Тетяна Миколаївна
19
Lyasota, Vasily
16
Bogatko, Nadiіa
15
Prilipko, Tetiana
14
Khitska, Oksana
14
Хіцька, Оксана Анатоліївна
.
далі >
Тема
26
quality
26
якість
21
safety
17
безпечність
9
безпека
8
food
8
liver
8
печінка
7
falsification
7
milk
.
далі >
за датою випуску
65
2020 - 2023
24
2010 - 2019
3
2007 - 2009
Тип матеріалу
54
Тези доповідей, Матеріали конфере...
34
Стаття
1
Автореферат
1
Відео
1
Книга
1
Методичні рекомендації