Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9285
Назва: | Виявлення фальсифікації вершкового масла за додавання рослинних жирів |
Інші назви: | Detection of falsification of butter with the addition of vegetable fats |
Автори: | Богатко, Надія Михайлівна Bogatko, Nadiya Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia Приліпко, Тетяна Миколаївна Prylipko, Tetiana Мазур, Тетяна Григорівна Mazur, Tetyana |
Ключові слова: | рослинні жири;масло;ветеринарно-санітарна експертиза масла;vegetable fats;butter;veterinary and sanitary examination of oil |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Виявлення фальсифікації вершкового масла за додавання рослинних жирів / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, Т.М. Приліпко, Т.Г. Мазур // Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти» ( Одеський державний аграрний університет, 09–10 листопада 2023 р.). – Одеса, 2023. - С.23-25. |
Короткий огляд (реферат): | Одним із завдань фахівців ветеринарної медицини, що здійснюють державний ризикорієнтований контроль, є виявлення недобросовісних виробників, які випускають в обіг молочні продукти, а саме вершкове масло, склад якого відрізняється від традиційних, або змінено навмисно. |
Опис: | One of the tasks of veterinary medicine specialists who carry out state risk-oriented control is to identify unscrupulous manufacturers who release dairy products, namely butter, the composition of which differs from traditional, or changed on purpose. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9285 |
УДК: | 636.09:614.31:637.1:665.11 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vyjavlennja_fal'syfikacii'.pdf | 665,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.