Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9285
Назва: Виявлення фальсифікації вершкового масла за додавання рослинних жирів
Інші назви: Detection of falsification of butter with the addition of vegetable fats
Автори: Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiya
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Приліпко, Тетяна Миколаївна
Prylipko, Tetiana
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Ключові слова: рослинні жири;масло;ветеринарно-санітарна експертиза масла;vegetable fats;butter;veterinary and sanitary examination of oil
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Виявлення фальсифікації вершкового масла за додавання рослинних жирів / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, Т.М. Приліпко, Т.Г. Мазур // Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти» ( Одеський державний аграрний університет, 09–10 листопада 2023 р.). – Одеса, 2023. - С.23-25.
Короткий огляд (реферат): Одним із завдань фахівців ветеринарної медицини, що здійснюють державний ризикорієнтований контроль, є виявлення недобросовісних виробників, які випускають в обіг молочні продукти, а саме вершкове масло, склад якого відрізняється від традиційних, або змінено навмисно.
Опис: One of the tasks of veterinary medicine specialists who carry out state risk-oriented control is to identify unscrupulous manufacturers who release dairy products, namely butter, the composition of which differs from traditional, or changed on purpose.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9285
УДК: 636.09:614.31:637.1:665.11
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyjavlennja_fal'syfikacii'.pdf665,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.