Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
ФАКУЛЬТЕТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ
Ветеринарно-санітарної експертизи, гігієни продуктів тваринництва та патологічної анатомії імені Й.С. Загаєвського
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-20 зі 20.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Показники якості та товарознавча оцінка масла солодковершкового безлактозного "Селянського"
Джміль, Олег Володимирович
;
Dzhmil, Oleg
;
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
2021
Показники якості та товарознавча оцінка маринованих грибів
Лагода, Олександр Oлександрович
;
Lagoda, Oleksandr
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
2021
Вплив препарату "Грінат" на інтенсивність росту поросят
Станева, Анна Володимирівна
;
Staneva, Anna
;
Тишківська, Наталія Василівна
;
Tishkіvska, Natalii
2021
Показники якості та товарознавча оцінка "Кисломолочного сиру"
Осадчук, Сергій Вячеславович
;
Osadchuk, Sergii
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
2021
Оцінка якості пельменів вд різного виробника
Козак, Сергій Сергійович
;
Kozak, Sergii
;
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
2021
Оценка якості дезінфекції приміщень на свинокомплексах
Гуров, Дмитро Олександрович
;
Gurov, Dmytro
;
Тишківська, Наталія Василівна
;
Tishkіvska, Natalii
2021
Аналіз небезпечних факторів упродовж технологічного процесу виробництва ковбасних виробів
Мушенко, Владислав Олександрович
;
Mushenko, Vladyslav
;
Хіцька, Оксана Анатоліївна
;
Khitska, Oksana
2021
Показники якості та товарознивча оцінка сметани
Швець, Аліна Василівна
;
Shvets, Alina
;
Джміль, Володимир Іванович
;
Dzhmil, Volodymyr
2021
Клінічні та патолого-анатомічні особливості диплококозу телят
Шеверова, Ольга Сергіївна
;
Sheverova, Olga
;
Утеченко, Микола Валентинович
;
Utechenko, Mykola
2021
Оцінка показників безпечності м'яса за мікробіологічними показниками
Майстрова, Яна Віталіївна
;
Maistrova, Yana
;
Тишківська, Наталія Василівна
;
Tishkіvska, Natalii
Перегляд
Автор
4
Bukalova, Natalia
4
Dzhmil, Volodymyr
4
Khitska, Oksana
4
Tishkіvska, Natalii
4
Букалова, Наталія Володимирівна
4
Джміль, Володимир Іванович
4
Тишківська, Наталія Василівна
4
Хіцька, Оксана Анатоліївна
3
Lyasota, Vasily
3
Лясота, Василь Петрович
.
далі >
Тема
9
quality
9
якість
5
safety
4
commodity assessment
4
безпечність
4
товарознавча оцінка
3
falsification
3
fat content
3
foodstuff
3
milk
.
далі >