Пошук


Поточні фільтри:



Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 20.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Показники якості та товарознавча оцінка масла солодковершкового безлактозного "Селянського"Джміль, Олег Володимирович; Dzhmil, Oleg; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2021Показники якості та товарознавча оцінка маринованих грибівЛагода, Олександр Oлександрович; Lagoda, Oleksandr; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2021Вплив препарату "Грінат" на інтенсивність росту поросятСтанева, Анна Володимирівна; Staneva, Anna; Тишківська, Наталія Василівна; Tishkіvska, Natalii
2021Показники якості та товарознавча оцінка "Кисломолочного сиру"Осадчук, Сергій Вячеславович; Osadchuk, Sergii; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2021Оцінка якості пельменів вд різного виробникаКозак, Сергій Сергійович; Kozak, Sergii; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2021Оценка якості дезінфекції приміщень на свинокомплексахГуров, Дмитро Олександрович; Gurov, Dmytro; Тишківська, Наталія Василівна; Tishkіvska, Natalii
2021Аналіз небезпечних факторів упродовж технологічного процесу виробництва ковбасних виробівМушенко, Владислав Олександрович; Mushenko, Vladyslav; Хіцька, Оксана Анатоліївна; Khitska, Oksana
2021Показники якості та товарознивча оцінка сметаниШвець, Аліна Василівна; Shvets, Alina; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2021Клінічні та патолого-анатомічні особливості диплококозу телятШеверова, Ольга Сергіївна; Sheverova, Olga; Утеченко, Микола Валентинович; Utechenko, Mykola
2021Оцінка показників безпечності м'яса за мікробіологічними показникамиМайстрова, Яна Віталіївна; Maistrova, Yana; Тишківська, Наталія Василівна; Tishkіvska, Natalii