Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 161-170 зі 232.
назад
1
...
14
15
16
17
18
19
20
...
24
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Особливості організації екологічно безпечного харчування студентів за різних форм навчання в умовах COVID -19
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Димань, Тетяна Миколаївна
;
Dyman, Tatyana
;
Богатко, Надія Михайлівна
;
Bogatko, Nadiya
;
Гриневич, Наталія Євгеніївна
;
Grynevych, Nataliia
2022
Насіння амаранту – біологічно цінна добавка у технології молочних продуктів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Роль, Наталія Валеріївна
;
Rol, Nataliia
2022
Аналіз споживання м'ясної снекової продукції студентами
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мігель, Єлизавета
;
Migel, Elizaveta
2021
Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловості
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Дирда, Вікторія Олександрівна
;
Dirda, Victoria
2021
Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мороз, Анна Михайлівна
;
Moroz, Anna
2020
Использование микрозелени в технологии творожных продуктов
Загоруй, Людмила Петровна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калинина, Галина Петровна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Татьяна Григорьевна
;
Mazur, Tetyana
2021
Перспективы применения инулина в молочных продуктах
Калинина, Галина Петровна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петровна
;
Zagoruy, Ludmila
2021
Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукції
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Луценко, Андрій Романович
;
Lutsenko, Andrey
2021
Effect of protein and carbohydrate components upon quality parameters and viable probiotic bacteria content in milk mixtures during their drying and storage
Minorova, Antonina
;
Мінорова, Антоніна Володимирівна
;
Romanchuk, Irina
;
Романчук, Ірина Олегівна
;
Verbytskyi, Sergii
;
Вербицький, Сергій Борисович
;
Danylenko, Svitlana
;
Даниленко, Світлана Григорівна
;
Krushelnytska, Natalia
;
Крушельницька, Наталя Леонідівна
;
Potemska, Oksana
;
Потемська, Оксана Володимирівна
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
2021
Amino Acid Composition of Whey and Cottage Cheese Under Various Rennet Enzymes
Bilyi, Vadym
;
Білий, Вадим Юрійович
;
Merzlov, Serhii
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Narizhniy, Serhiy
;
Наріжний, Сергій Анатолійович
;
Mashkin, Yurii
;
Машкін, Юрій Олексійович
;
Merzlova, Halyna
;
Мерзлова, Галина Вікторівна
Перегляд
Автор
89
Narizhniy, Serhiy
83
Наріжний, Сергій Анатолійович
48
Димань, Тетяна Миколаївна
45
Dyman, Tatyana
43
Merzlov, Serhii
42
Мерзлов, Сергій Віталійович
36
Zagoruy, Ludmila
33
Загоруй, Людмила Петрівна
28
Minorova, Antonina
28
Rudakova, Tetiana
.
далі >
Тема
22
антиоксиданти
19
milk fat
19
молочний жир
17
поживне середовище
16
antioxidants
16
dispersion
15
emulsion
14
technological stability
14
окиснення
14
технологічна стійкість
.
далі >
за датою випуску
78
2020 - 2024
116
2010 - 2019
38
2003 - 2009
Тип матеріалу
123
Стаття
88
Тези доповідей, Матеріали конфере...
15
Патент
2
Автореферат
2
Методичні рекомендації
1
Дисертація
1
Книга