Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 31-36 зі 36.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Перспективи використання сенсорного аналізу у молочній промисловостіГребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Дирда, Вікторія Олександрівна; Dirda, Victoria
2021Використання порошку ягід асаї у технології функціональних продуктівЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мороз, Анна Михайлівна; Moroz, Anna
2020Использование микрозелени в технологии творожных продуктовЗагоруй, Людмила Петровна; Zagoruy, Ludmila; Калинина, Галина Петровна; Kalinina, Galina; Мазур, Татьяна Григорьевна; Mazur, Tetyana
2021Перспективы применения инулина в молочных продуктахКалинина, Галина Петровна; Kalinina, Galina; Загоруй, Людмила Петровна; Zagoruy, Ludmila
2021Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукціїЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Луценко, Андрій Романович; Lutsenko, Andrey
2022Comparative analysis of the diversity of bees in agroecosystem habitatsДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Ященко, Сергій Андрійович; Yashchenko, Sergiy; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Наталія Олегівна; Dyman, Natalia; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila