Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультети Університету
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва
Навчальні видання
Наукові публікації
Інші публікації
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 14.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017
Вплив різних рівнів лізину в комбікормах на інкубаційні якостія яєць страусів
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2018
Вплив режимів та температури заморожування на якість меланжу із яєць страусів африканських
Федорук, Наталія Миколаївна
;
Fedoruk, Natalia
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
2013
Дослідження сухих десертних молочних сумішей
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Orsana
;
Пухляк, Анастасія Григорівна
;
Pukhliak, Anastasiya
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2016
Зміна властивостей сухих молочних продуктів за відновлення
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Пухляк, Анастасія Григорівна
;
Pukhliak, Anastasiya
;
Старовойтова, Алла Андріївна
;
Starovoytova, Alla
2019
Профіль флейвору вершкового масла з біоантиоксидантами
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2020
Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирів
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2020
Перспективи підвищення біологічної цінності майонезів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
2019
Застосування натуральних фарбників у технології м’ясних продуктів
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2020
Екологічні підходи до технології крем-меду та перспективи використання фітоекодобавок
Загоруй, Людмила Петрівна
;
Zagoruy, Ludmila
;
Мазур, Тетяна Григорівна
;
Mazur, Tetyana
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
2013
Перспективи розширення асортименту сухих десертних молочних сумішей
Пухляк, Анастасія Григорівна
;
Pukhliak, Anastasiya
;
Калініна, Галина Петрівна
;
Kalinina, Galina
;
Мерзлов, Сергій Віталійович
;
Merzlov, Serhii
;
Гребельник, Оксана Петрівна
;
Hrebelnyk, Oksana
Перегляд
Автор
14
Kalinina, Galina
7
Гребельник, Оксана Петрівна
6
Hrebelnyk, Oksana
6
Zagoruy, Ludmila
6
Загоруй, Людмила Петрівна
5
Mazur, Tetyana
5
Мазур, Тетяна Григорівна
4
Merzlov, Serhii
4
Мерзлов, Сергій Віталійович
3
Pukhliak, Anastasiya
.
далі >
Тема
2
chicory
2
organoleptic parameters
2
protein
2
білок
2
органолептичні показники
2
сорбіт
2
страуси африканські
2
страусы африканские
2
сухі десертні молочні суміші
2
цикорій
.
далі >
за датою випуску
3
2020
2
2013
2
2019
2
2021
1
2012
1
2016
1
2017
1
2018
1
2022
Has File(s)
14
true
Тип матеріалу
7
Стаття
7
Тези доповідей, Матеріали конфере...