Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1528
Назва: | Дослідження сухих десертних молочних сумішей |
Інші назви: | Research of dried dessert milk mixes |
Автори: | Гребельник, Оксана Петрівна Hrebelnyk, Orsana Пухляк, Анастасія Григорівна Pukhliak, Anastasiya Калініна, Галина Петрівна Kalinina, Galina |
Ключові слова: | фруктоза;сорбіт;ячмінно-солодовий екстракт;цикорій;цикорійні суміші;топінамбур;сухі десертні молочні суміші;відновні властивості;fructose;sorbite;barley-malt extract;chicory;chicory’s mixes;dried;dairy dessert mixes;soluble properties;ячменно-солодовый экстракт;цикорий;цикорийные смеси;топинамбур;сухие десертные молочные смеси;восстановительные свойства;сорбит |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького. |
Бібліографічний опис: | Гребельник О.П. Дослідження сухих десертних молочних сумішей / О.П.Гребельник, А.Г.Пухляк, Г.П.Калініна // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С.З.Гжицького .- 2013 .- Т.15, № 3 (57), Ч. 4 .- С. 47 – 54. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив фруктози, сорбіту, ячмінно-солодового екстракту, цикорію, топінамбуру, какао, цикорійних сумішей на органолептичні, фізико-хімічні та відновні властивості сухих десертних молочних сумішей. У подальших роботах з розробки рецептур сухих десертних сумішей багатоцільового призначення рекомендовано використовувати фруктозу, сорбіт, ячмінно-солодовий екстракт та цикорій. Исследовано влияние фруктозы, сорбита, ячменно-солодового экстракта, цикория, топинамбура, какао, цикорийних смесей на органолептические, физико-химические и восстановительные свойства сухих десертных молочных смесей. В дальнейших работах по разработке рецептур сухих десертных смесей многоцелевого назначения рекомендуется использовать фруктозу, сорбит, ячменно-солодовый экстракт и цикорий |
Опис: | The influence of fructose, sorbite, barley-malt extract, chicory, artichoke, cocoa, and chicory’s mixes for the organoleptic, physical-chemical and soluble properties of dried dairy dessert mixes. In further work on developing recipes multi-purpose dry dessert mixes recommended fructose, sorbite, chicory, chicory’s mixes. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1528 |
ISSN: | 2518-1327 |
УДК: | Індекси УДК 637.141.8 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Doslidzhennia_sukhykh.pdf | 296,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.